Vekrakos
Spartorama | 31ο Φεστιβάλ Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου – Έναρξη με Κάρμεν Ρουγγέρη και την παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ»

31ο Φεστιβάλ Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου – Έναρξη με Κάρμεν Ρουγγέρη και την παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ»

Spartorama 27/06/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Σαϊνοπούλειο
31ο Φεστιβάλ Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου – Έναρξη με Κάρμεν Ρουγγέρη και την παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ»
Το παραμύθι αυτό μεταμορφώνεται, διασκευάζεται και παρουσιάζεται σε μία τρυφερή εκδοχή πλούσια σε μηνύματα
Οδός Εμπόρων

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανοίγει την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 τις εκδηλώσεις του Σαϊνοπουλείου Αμφιθεάτρου με ένα ακόμα μουσικό έργο, βασισμένο στο πασίγνωστο παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Χένσελ και Γκρέτελ». Το παραμύθι αυτό μεταμορφώνεται, διασκευάζεται και παρουσιάζεται σε μία τρυφερή εκδοχή πλούσια σε μηνύματα. 

Η παράσταση γεμάτη χρώματα και φως, πλημμυρισμένη από υπέροχες μελωδίες και τραγούδια και όπως πάντα με παραμυθένια σκηνικά και κοστούμια, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει τους μικρούς μας θεατές σε ονειρεμένους κόσμους. 

Λίγα λόγια για το έργο

Τα πολύ παλιά χρόνια τότε που υπήρχαν ακόμη στον κόσμο μάγισσες κακές και νεράιδες καλές, ζούσαν με τους γονείς τους σε ένα φτωχικό μα πολύ χαριτωμένο σπιτάκι στο δάσος ο μικρός Χένσελ και η μικρή Γκρέτελ. Μία μέρα εκεί που έπαιζαν, έχυσαν κατά λάθος το  γάλα που είχε κρατήσει  η μαμά μέσα στο φανάρι. Τα δύο παιδιά για την καλοπιάσουν φεύγουν κρυφά να πάνε στο δάσος να μαζέψουν φράουλες. Εν τω μεταξύ  η ώρα περνάει, το σκοτάδι πέφτει, τα παιδιά χάνουν το δρόμο και δεν μπορούν πια να γυρίσουν στο σπίτι τους. Τρεις καλές νεράιδες αναλαμβάνουν να τα προστατέψουν μέχρι να έρθει το πρωί Όταν ξυπνήσουν θα δουν μπροστά τους ένα καραμελόσπιτο φτιαγμένο από λιχουδιές, που τα παιδιά αρχίζουν να τρώνε. Τότε ξαφνικά ακούγεται μία φωνή. «Κρίτσι, κρίτσι, κρίτσι, ποιος τραγανάει το σπίτι;» Ποια είναι αυτή η φωνή που ακούστηκε;… 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.15 

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 8€ 

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά του κοινού για την παρακολούθηση της παράστασης μετ’ επιστροφής. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 8.30΄ από τα γραφεία του (Κων/νου Παλαιολόγου 86). 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 27310 82470, 27310 82395.

 

 


Οδός Εμπόρων