Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μικροπόδαρος (μεταγωτισμένη)» - (Smallfoot)

Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μικροπόδαρος (μεταγωτισμένη)» - (Smallfoot) - video

Spartorama 17/10/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μικροπόδαρος (μεταγωτισμένη)» - (Smallfoot)
Από Σάββατο 20/10 έως Κυριακή 21/10 στις 5:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Η ταινία «Ο Μικροπόδαρος» φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο.

Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του.

Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό, σε μια ζωηρή περιπέτεια για τη φιλία, το κουράγιο και την χαρά της ανακάλυψης.

Η ταινία animation «Ο Μικροπόδαρος» είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με πρωτότυπη μουσική που θα κερδίσει μικρούς και μεγάλους.

Στην αμερικάνικη version της ταινίας τις φωνές τους δανείζουν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ («The LEGO® Batman Movie», ταινίες «Jump Street») ως το Γέτι Μίγκο και Τζέιμς Κόρντεν («Trolls», «The Emoji Movie»), ως το Γέτι Πέρσι. Μαζί τους η Ζεντάγια («Spider-Man: Homecoming»), Common («Selma»), ΛεΜπρον Τζέιμς («Space Jam 2»), Τζίνα Ροντρίγκεζ («Jane the Virgin»), Ντάνι ΝτεΒίτο («The Lorax», «Erin Brockovich»), Γιάρα Σαίντι (τηλεοπτική σειρά «Black-ish»), Έλι Χένρι (τηλεοπτική σειρά «Justice League Action») και Τζίμι Τάτρο («22 Jump Street»).

Η σκηνοθεσία της ταινίας «Ο Μικροπόδαρος» είναι του Κάρεϊ Κερκπάτρικ, βραβευμένου με το Annie Award για την ταινία «Πέρα από το Φράχτη» και υποψήφιου για Βραβείο Annie για τα σενάρια των ταινιών «Οι Κότες το Σκασαν» και «Ο Τζίμης και το Γιγαντοροδάκινο».


Οδός Εμπόρων