Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Εργοτέλης ΓΣ, 0 - 2

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Εργοτέλης ΓΣ, 0 - 2

Spartorama 10/11/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - Εργοτέλης ΓΣ, 0 - 2
Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Σπάρτης, Νίκου Κοζάκη
Οδός Εμπόρων

Πέρασε κι από την Σπάρτη ο Εργοτέλης, που επικράτησε 0-2 και έφτασε στο 3/3 στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Εργοτέλης, άνοιξε το σκορ στο 21΄ από την άσπρη βούλα με τον Τσέλιο να ευστοχεί και να κάνει το 0-1. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και απείλησαν χωρίς να καταφέρουν όμως να φτάσουν στην ισοφάριση έχοντας και παράπονα από την διαιτησία.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ηρακλείου ήταν και πάλι ανώτερη και απείλησε στο 72΄ σε μια φάση διαρκείας. Αρχικά ο Έφορντ σούταε με τον Σταματόπουλο να σώζει, η μπάλα έφτασε στον Ιατρούδη ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας με τον Φραγκούλη να απομακρύνει και τελικά πάλι ο Έφορντ σούταρε άουτ! Τρία λεπτά αργότερα όμως ήρθε το δεύτερο γκολ που σφράγισε τη νίκη για τον Εργοτέλη. 

Ο Μπουρσέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2. Στο 88΄, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στο 0-3, αλλά το σουτ του Έφορντ σταμάτησε στο δοκάρι. Κάπως έτσι, ο Εργοτέλης πήρε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League σε τρεις αγωνιστικές φτάνοντας τους 9 βαθμούς. 

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοβ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Βλάχος, Κολτσίδας, Φραγκούλης, Τιέντσε, Στογιάνοβιτς, Καψάσκης, Καινούργιος, Κωνσταντινόπουλος (80΄ Σαραντόπουλος), Μαντζίρης 

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Λαμπάκης (86΄ Οικονόμου), Γιακούμπου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (70΄ Μπουρσέλης), Τσέλιος, Έφορντ, Κουατέγκ (46΄ Καπνίδης), Iατρούδης.

-------

Ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης, Νίκος Κοζάκης, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Εργοτέλη ανέφερε πως παρά το αποτέλεσμα, η ομάδα είναι ανταγωνιστική και θα παίρνει τα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Πρώτον στον Εργοτέλη που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό φαίνεται και από τη βαθμολογία εκτός από το γήπεδο. Δεύτερον και στη δική μας ομάδα γιατί πραγματικά παλέψαμε μέχρι το 90’ παρ’ όλο που ήμασταν πίσω στο σκορ, εξάλλου το ζητάει κι ο προπονητής αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί μέχρι το 90ο λεπτό δε σταματήσαμε να προσπαθούμε να καταφέρουμε κάτι καλό. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, στην αρχή είχε την κατοχή ο Εργοτέλης χωρίς να γίνει μεγάλη φάση. 

Στην πορεία υπήρξε ένα πέναλτι, το οποίο δε θέλω να σχολιάσω. Στη συνέχεια αντιδράσαμε, ανεβήκαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, πιέσαμε πιο ψηλά τον αντίπαλο. Γενικά θέλαμε να κερδίσουμε και το δείξαμε. Δεχθήκαμε όμως ένα δεύτερο γκολ πάλι από στημένη φάση. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι και θέμα ταλέντου του αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Εμείς όμως ανεβήκαμε, πιέσαμε, όμως αφήσαμε χώρους πίσω και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί κι άλλα γκολ. Χάσανε πολλές ευκαιρίες στην αντεπίθεση». 

Τέλος, ανέφερε: «Δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ανταγωνιστική ομάδα, η οποία παλεύει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις και αυτό δείχνει ότι είμαστε μια σφιχτή και καλά οργανωμένη ομάδα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν βελτιώσουμε τα λάθη μας στην πορεία θα έρθει και το αποτέλεσμα».











  



Οδός Εμπόρων