Vekrakos
Spartorama | «Ελληνική Οπερέτα», από τον Βαγγέλη Μητράκο

«Ελληνική Οπερέτα», από τον Βαγγέλη Μητράκο

Ευάγγελος Μητράκος 24/11/2018 Εκτύπωση Άρθρα Ελλάδα
«Ελληνική Οπερέτα», από τον Βαγγέλη Μητράκο
«Πόσο νοσηρός εγκέφαλος πρέπει να είσαι ώστε να σκεφτείς να «ξεφορτωθείς» από το δημόσιο 10.000 ιερείς προκειμένου να κάνεις 10.000 προεκλογικές προσλήψεις»;
Οδός Εμπόρων

Ελληνική Οπερέτα

  • Η κυβέρνηση αγωνίζεται κατά του εαυτού της για  να σώσει τις συντάξεις: πρώτα υπέγραψε και νομοθέτησε την περικοπή των συντάξεων από 1-1-2019, και τώρα κάνει «αγώνα» για να μη γίνει η περικοπή! Τι άλλο μένει να δούμε ακόμα;
  • Τα σκάνδαλα τα έχει πληρώσει ακριβά ο ελληνικός λαός και η χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα. Το θέμα είναι ότι τα σκάνδαλα μένουν στα συρτάρια («κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει»), ανασύρονται μόνο προεκλογικά  ως όπλα στη φαρέτρα των αντιμαχόμενων για την εξουσία συστημικών κομμάτων, και μετά ξαναμπαίνουν στα συρτάρια μέχρι τις επόμενες εκλογές. Στο μεταξύ ο λαός «τραβάει την ανηφόρα».
  • «Ο  Πρόεδρος Τραμπ συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας.» Δεν χρειάζεται καμιά άλλη ανάλυση για το ποιοι μας έριξαν στα μνημόνια, ποιοι τα υπηρέτησαν πιστά και ποιοι ωφελούνται από τη δυστυχία του λαού και το ξεπούλημα της χώρας.
  • Πόσο νοσηρός εγκέφαλος πρέπει  να είσαι ώστε να σκεφτείς να «ξεφορτωθείς» από το δημόσιο 10.000 ιερείς προκειμένου να κάνεις 10.000 προεκλογικές προσλήψεις;
  • Στο υπερταμείο και η εκκλησιαστική περιουσία, σύμφωνα με τη συμφωνία Ιερώνυμου –Τσίπρα. Για να μη μείνει τίποτε έξω από το στόμα αυτού του αδηφάγου «τέρατος» που έστησε η Γερμανία και τα άλλα αφεντικά μαζί με τον ραγιαδισμό του εγχώριου πολιτικού συστήματος. Ας θυμηθούμε ότι οι εισπράξεις του Υπερταμείου από την υφαρπαγή του συνόλου της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν συνολικά το 1 τρισεκατομμύριο ευρώ. Η χώρα μας έχει δεσμευθεί να καταβάλλει ετησίως ποσά της τάξεως των 20-37 δις ετησίως μέχρι το 2060!
  • Τσίπρας και Μητσοτάκης … Μητσοτάκης και Τσίπρας  ερίζουν για το ποιος θα εκτελέσει καλύτερα την ίδια συνταγή. Ο Λαός όμως ξέρει πως αυτή η συνταγή, είτε την εκτελέσει ο Τσίπρας είτε ο Μητσοτάκης, «βλάπτει σοβαρά την υγεία». Το ζητούμενο είναι ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΉ. Αυτή που έχει ανάγκη ο Λαός και η χώρα.
  • Μέσα στο δάσος περπατώ – περπατώ και τραγουδώ: -Αριστερά, Αριστερά, είσαι εδώ;
  • Προϋπολογισμός 2019:  Μη περικοπή 2 δισεκατομμυρίων ευρώ από τις συντάξεις, κοινωνικές  παροχές και φοροελαφρύνσεις ύψους 1,2 δισ. ευρώ, αλλά και επίτευξη του βασικού δημοσιονομικού στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5 του ΑΕΠ το 2019!!! Θαύμα, Θαύμα!!!
  • Ιερώνυμος: «Εγώ θα μιλήσω τελευταίος». - Πραγματικά … «τελευταίος»!  Όνομα και πράμα!

 

22-11-2018
Βαγγέλης  Μητράκος


Οδός Εμπόρων