Vekrakos
Spartorama | Η επιτυχημένη εκδήλωση του μουσικού συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Η Ταϋγέτη»

Η επιτυχημένη εκδήλωση του μουσικού συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Η Ταϋγέτη»

Spartorama 13/12/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
Η επιτυχημένη εκδήλωση του μουσικού συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Η Ταϋγέτη»
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον συνθέτη και τρομπετίστα Γιώργο Μουζάκη και πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αλάμπρα»
Οδός Εμπόρων

Ο πρόεδρος του μουσικού και πολιτιστικού  συλλόγου «Φίλοι της μουσικής – Η Ταϋγέτη» κ. Κων/νος  Κοτσώνης, η μαέστρος κ. Φωτεινή Δημάκου-Σακκέτα και τα μέλη του Δ.Σ., αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν Δημόσια τους συντελεστές της απόλυτης επιτυχημένης  εκδηλώσεις της 1ης Δεκεμβρίου  2018.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον συνθέτη και τρομπετίστα Γιώργο Μουζάκη και πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αλάμπρα» ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00μ.μ. Ήταν μία,  καθ΄  όλα προσεγμένη εκδήλωση που θα μείνει ιστορική στα πολιτιστικά χρονικά της πόλης μας στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Ευχαριστούμε τους χορωδούς της τετράφωνης μικτής χορωδίας του συλλόγου για τις προσπάθειές τους, για την αδιαμαρτύρητη παρουσία τους στις εντατικές πρόβες και για την τέλεια απόδοσή τους στο υπέροχο και πλούσιο ρεπερτόριο που κάλυψε την εκδήλωση  σε τρεις φάσεις.

Ευχαριστούμε τα μέλη της μαντολινάτας και ιδιαίτερα τους κκ Πέτρο Παππά, για την επιμέλεια και την διδασκαλία του ρεπερτορίου και τον Σάββα Αραβανή για την συμμετοχή του στο εν λόγω σχήμα. Ένα σχήμα που σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσίασε ένα άρτιο μουσικό πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε τον κ.Σούλη Σακκέτα που με την κορνέτα του έκλεψε, για Μια ακόμη φορά, τις εντυπώσεις. Ο κ. Σακκέτας, γνωστός βετεράνος κορνετίστας , συνόδευε την μικτή χορωδία του συλλόγου στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος δίνοντας το δικό του στίγμα σκορπίζοντας στην αίθουσα γλυκιές , νοσταλγικές μελωδίες. 

Μαζί με την κ. Νίτσα Σακκέτα στο ακορντεόν και τον κ. Σπύρο Οικονομάκη, τον οποίο επίσης ευχαριστούμε, στο σαξόφωνο δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα χαράς, κεφιού και αισιοδοξίας.

Οι θαμώνες, της ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας του κέντρου, παρασυρόμενοι από τα γνωστά μελωδικά ακούσματα σιγοτραγουδούσαν μαζί με τους χορωδούς.

Ευχαριστούμε τον γνωστό Σπαρτιάτη καλλιτέχνη και τέως πρόεδρος της  «Ταϋγέτης» κ. Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συλλόγου κάλυψε με το πιάνο και την ωραία φωνή του το τρίτο μέρος του προγράμματος. Ο κόσμος  απόλαυσε ένα ποικίλο ρεπερτόριο γνωστών ελληνικών τραγουδιών.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Ζήτη, γραφίστα, και τον κ. Δημήτρη Φλουτσάκο, φυσικό , για την επιμέλεια και φιλοτέχνιση του προγράμματος της βραδιάς.

Ευχαριστούμε τις κυρίες, μέλη της χορωδίας, που επιμελήθηκαν  την κομψή διακόσμηση της αίθουσας δίνοντας την απαραίτητη πινελιά, για την ολοκλήρωση  της όλης εικόνας.

Ευχαριστούμε τους αδελφούς Ψυχογιού για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης με τα πλέον σύγχρονα ηχητικά μέσα. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ Λακωνίας . Τον δημοσιογράφο και διευθυντή του «ΝΟΤΟS PRESS» κ. Ηλία Μπόνο για την διαφήμιση και την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης. Καθώς  επίσης και τον εκπρόσωπο της ηλεκτρονικής  εφη- μερίδας «Δημοτική  αγορά Λακωνίας».

Ευχαριστούμε επίσης την διεύθυνση του κέντρου «Αλάμπρα» για την συνεργασία και για το άψογο σέρβις. 

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους που από πολύ νωρίς  γέμισαν την αίθουσα του κέντρου και συμμετείχαν με κέφι στο τραγούδι , αλλά και στο χορό που ακολούθησε. Είναι το κοινό της  «Ταϋγέτης», που συνεχώς αυξάνεται και που πάντα μας τιμά με τη συμμετοχή  του στις εκδηλώσεις μας. Είναι ο κόσμος που μας ενθαρρύνει ,για να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο για την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της Σπάρτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντία Τζανετέα, η πρώην  βουλευτής κ.Φεβρωνία  Πατριανάκου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Σπάρτης  κκ Αναστασία Κανελλοπούλου και Σταύρος Αργειτάκος. Ο σύλλογός μας, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας «Καλές γιορτές, Υγεία και οικογενειακή χαρά»


Οδός Εμπόρων