Vekrakos
Spartorama | «Οι «πολιτικοί Εφιάλτες» ξαναζωντάνεψαν στην Τρίπολη», από τον Χρήστο Αλεξάκο

«Οι «πολιτικοί Εφιάλτες» ξαναζωντάνεψαν στην Τρίπολη», από τον Χρήστο Αλεξάκο

Spartorama 13/12/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
«Οι «πολιτικοί Εφιάλτες» ξαναζωντάνεψαν στην Τρίπολη», από τον Χρήστο Αλεξάκο
«Οι αστειότητες των παρωχημένων Λενινο-σταλινικών και ουτοπικών ψευτο-προοδευτικών ιδεοληψιών, που θέλουν να στείλουν την Πελοπόννησο και τη Σπάρτη στο βυθό, έχουν όριο»
Οδός Εμπόρων

Οργή και θλίψη προκαλεί η στάση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η άρνησή τους, για να παραμείνουν στη Σπάρτη, το ΑΕΙ Νοσηλευτικής και το ΤΕΙ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, προφασιζόμενοι γλοιώδεις δικαιολογίες όπως καθολική πρόταση-λύση για τα ζητήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πελοπόννησο κλπ κλπ, απέδειξε ότι οι «πολιτικοί Εφιάλτες» ξαναζωντάνεψαν.

Ας τους κρίνει ο λαός, ο οποίος κάποια στιγμή πρέπει να σκεφθεί, τι ρόλο παίζουν όλοι αυτοί οι δημοκρατικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους. Οι αστειότητες των παρωχημένων Λενινο-σταλινικών και ουτοπικών ψευτο-προοδευτικών ιδεοληψιών, που θέλουν να στείλουν την Πελοπόννησο και τη Σπάρτη στο βυθό, έχουν όριο!

Κύριε Αραχωβίτη και Κύριε Κουμουνδούρο του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, Κύριε Λεβεντάκη του ΚΚΕ Λακωνίας, είμαι σίγουρος πως δεν θέλετε το κακό της Σπάρτης. Και ειδικά επειδή οι δυο πρώτοι έχετε και δύναμη ως «εξουσιαστές» τι κάνετε για το θέμα; Επειδή σας γνωρίζω προσωπικά, αδυνατώ να πιστέψω ότι είστε ανδρείκελα, ότι δεν έχετε φωνή, λόγο και δύναμη στο Συνασπισμό-κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που υπηρετείτε. Ως Λάκωνες και Έλληνες πατριώτες, τι έχετε να δηλώσετε για το όλο ζήτημα, γενικά και ειδικά;

Περιμένουμε εναγωνίως τη θέση σας. Καθαρά, λιτά, πατριωτικά και Λακωνικά.

Χρήστος Αλεξάκος,
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμος Σπάρτης


Δείτε και άρθρο εδώ


Οδός Εμπόρων