Vekrakos
Spartorama | Newsbomb.gr: «Καζάνι που βράζει η Σπάρτη με τον Δήμαρχο – απόφοιτο δημοτικού Βαγγέλη Βαλιώτη»

Newsbomb.gr: «Καζάνι που βράζει η Σπάρτη με τον Δήμαρχο – απόφοιτο δημοτικού Βαγγέλη Βαλιώτη»

Πηγή 20/12/2018 Εκτύπωση Δημοτικά
Newsbomb.gr: «Καζάνι που βράζει η Σπάρτη με τον Δήμαρχο – απόφοιτο δημοτικού Βαγγέλη Βαλιώτη»
«Άφησε ελεύθερα τα αδέσποτα μέσα στη Σπαρτή - απίστευτο «φαγοπότι» με το παράνομο τυροκομείο που είχε στήσει»
Οδός Εμπόρων

Έξαλλοι οι πολίτες με τον κ. Ευάγγελο Βαλιώτη - Μετά την αποκάλυψη για το παράνομο κυνοκομείο του Δήμου και τις άθλιες συνθήκες, άφησε τα αδέσποτα ελεύθερα μέσα στην πόλη και έχουν ξεσηκωθεί άπαντες - Απίστευτα πράγματα - Ανίκανος να διαχειριστεί τα προβλήματα της πόλης παρά τα σοβαρά παραπτώματα στα οποία έχει πέσει, παραμένει ελεύθερος και παριστάνει το δήμαρχο - Απίστευτο φαγοπότι με το παράνομο κυνοκομείο και τις τροφές για τα ζώα. 

Η περίπτωσή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως τραγική. Μιλάμε για τον δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη που έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της Σπάρτης λόγω της υπόθεσης του κυνοκομείου. 

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στο παράνομο κυνοκομείου που διατηρούσε στο Δήμο, όπου παραβιάζεται κάθε νομιμότητα. 

Κατά τρόπο αδιανόητο οι αρμόδιες αρχές (εισαγγελείς και αστυνομία της περιοχής) να παραμένουν προκλητικά απαθείς, ενώ τα ζώα ζουν κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες και οι συνθήκες στην πόλη της Σπάρτης είναι υγειονομική βόμβα! 

Πριν από ενάμισι μήνα είδαν το φως της δημοσιότητας σοκαριστικές καταγγελίες για το Κυνοκομείο Σπάρτης που διατηρούσε παράνομα η Δημοτική Αρχή Σπάρτης. 

Εντοπίστηκαν ζώα σε αποσύνθεση, ακατάλληλες τροφές, άρρωστα ζώα σε κάκιστες συνθήκες διαβίωσης. Διάσπαρτα κρανία σκύλων και άλλα οστά αυτού του είδους, πεταμένα νεκρά ζώα νεκρά ζώα σε αποσύνθεση δίπλα σε υγιή, τόνοι βρόμικων εντοσθίων αντί της κατάλληλης τροφής, ζώα άρρωστα και σκελετωμένα, βρώμα και δυσωδία παντού. 

Μια υγειονομική βόμβα ελέω Δημοτικής Αρχής, έγκλειστα για μια ζωή δύστυχα ζώα κατά παράβαση της νομοθεσίας. 

Παρά την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων, ο κ. Βαλιώτης όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα, αλλά αντίθετα άφησε ανοικτό το κυνοκομείο με αποτέλεσμα τα αδέσποτα να βγουν και να γεμίσουν τους δρόμους της πόλης προκαλώντας το απόλυτο χάος. 

Πλέον είναι όλοι κατά του Δημάρχου. Και οι φιλόζωοι και οι υπόλοιποι πολίτες αφού η κατάσταση μέσα στη Σπάρτη είναι εκτός ελέγχου με τα αδέσποτα ζώα. 

Πάρτι χιλιάδων ευρώ με τις τροφές για τα ζώα

Οι καταγγελίες εναντίον του Δημάρχου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας αφού γύρω από το παράνομο κυνοκομείο είχε στηθεί πάρτι με δεκάδες χιλιάδες ευρώ! 

Στα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί πριν από ένα μήνα από φιλοζωικές οργανώσεις. δείχνουν ξεκάθαρα εκατοντάδες ζώα να ζουν είτε μέσα σε υποτυπώδη αυτοσχέδια κλουβιά, για τα οποία το τελευταίο ποσό που δόθηκε για την κατασκευή τους ανέρχεται στα 1.628,69 ευρώ ενώ διαχρονικά έχουν δοθεί δεκάδες χιλιάδες ευρώ, είτε αλυσοδεμένα με μοναδικό τους στέγαστρο κάδους σκουπιδιών, χαλασμένα ψυγεία, κτλ. Όμως ο Δήμος Σπάρτης από τις 30/7/2018 μέχρι και τις 21/9/2018 δίνει 9.977,49 για... σπιτάκια. 

  • 31/07/2018 10:25:22 - 9.977,49 ευρώ
  • 10/08/2018 12:36:12 - 9.977,49 ευρώ
  • 21/08/2018 14:03:43 - 9.977,49 ευρώ
  • 12/09/2018 11:40:26 - 9.986,12 ευρώ
  • 21/09/2018 13:27:59 - 9.977,49 ευρώ

Τροφή των σκύλων στο κυνοκομείο είναι εντόσθια ζώων, δεκάδες κιλά εντοσθίων που αποτελούν εστία μόλυνσης. 

Ωστόσο, ο Δήμος Σπάρτης έδωσε στις 05/09/2018 για ζωοτροφές 24.790,08 ευρώ. Το ποσό που δίνεται για περισυλλογή και διαχείρηση αδέσποτων για ένα έτος ανέρχεται στα 36.290,32 ευρώ. 

Για μισθώματα ακινήτων φύλαξης αδέσποτων ζώων δίνονται 3.000,00 ευρώ. 

Ενδεικτικά, μία τμηματική αμοιβή κτηνιατρού ανέρχεται στα 7.735,95 ευρώ. Κατ επέκταση, το παράνομο δημοτικό κυνοκομείο-κολαστήριο Σπάρτης με δήμαρχο τον Ευάγγελο Βαλιώτη και αρμόδιο αντιδήμαρχο το Σταύρο Αργυρόπουλο στοιχίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους Έλληνες πολίτες για εικόνες που προκαλούν αποτροπιασμό. 

Παρά τα όσα καταγγέλθηκαν, ο κ. Βαλιώτης παραμένει ελεύθερος και παριστάνει το Δήμαρχο σε μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας. 

Γιατί παραμένει ελεύθερος; Διότι έχει καλές σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όπως μαθαίνουμε και αναμένεται το μέγαρο Μαξίμου να τον στηρίξει στις επικείμενες εκλογές. 

Το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr θα έχει συνέχεια για τον κ. Βαλιώτη που από απόφοιτος της 6ης Δημοτικού έγινε Δήμαρχος στη Σπάρτη. Πώς έγινε; Υπομονή θα μάθετε… 

Πάντως ο απόφοιτος δημοτικού και αγνώστου επαγγέλματος δήμαρχος, ξεκίνησε από το ΚΚΕ, ένα φεγγάρι τα είχε κάνει πλακάκια με τη Νέα Δημοκρατία και τώρα το έστριψε προς ΣΥΡΙΖΑ. 

Ιδιάζουσα περίπτωση. 

Οι καταγγελίες για το πρόσωπό του είναι τόμοι ολόκληροι. 

Θα τα μάθετε σύντομα...

newsbomb.gr

Σημείωση: Το spartorma.gr αναδημοσιεύει το άρθρο προς ενημέρωση των αναγνωστών του, και διαφωνεί ριζικά με το οξύ ύφος και τους χαρακτηρισμούς που συνοδεύουν την αναφορά στο πρόσωπο του Δημάρχου Σπαρτιατών. Ας μείνουμε στα γεγονότα.


Οδός Εμπόρων