Vekrakos
Spartorama | Μαρίνος Σατσιάς για Δημήτρη Νικόλαρο: «Ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή θα φύγω εγώ»

Μαρίνος Σατσιάς για Δημήτρη Νικόλαρο: «Ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή θα φύγω εγώ»

Spartorama 17/02/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Μαρίνος Σατσιάς για Δημήτρη Νικόλαρο: «Ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή θα φύγω εγώ»
Ηττα από την Παναχαΐκή, εντός έδρας, με 2-3
Οδός Εμπόρων

Aπίστευτη καταγγελία του προπονητή της Σπάρτης, Μαρίνου Σατσιά. Δήλωσε ότι ο Νικόλαρος του ζήτησε να αλλάξει πλάνο και όταν αρνήθηκε τον έπιασε από τον λαιμό! 

«Αυτό το ρεζιλίκι μόνο στη Σπάρτη μπορεί να συμβεί». Απίστευτες καταγγελίες από τον Κύπριο προπονητή, Μαρίνο Σατσιά μετά την ήττα με 3-2 από την Παναχαϊκή. Συγκεκριμένα, ο διεθνής με την Κύπρο βετεράνος άσος κατήγγειλε ότι ο Δημήτρης Νικόλαρος έκανε παρεμβάσεις στο έργο του και όταν ο Σατσιάς αρνήθηκε, τον έπιασε από τον λαιμό! «Ή θα φύγει αυτός ή εγώ», είπε και μίλησε για ρεζιλίκι καο παρεμβάσεις που είχαν γίνει και στην Κρήτη! 

Αναλυτικά οι φοβερές δηλώσεις του Σατσιά, ο οποίος - επειδή στην Ελλάδα είμαστε - θα αποτελέσει εκτός απροόπτου παρελθόν: 

 

«Μας αδικεί λίγο το αποτέλεσμα. Δεν λέω ότι ήμαστε πολύ καλοί, αλλά δικαιούμασταν τον βαθμό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Εκεί πρέπει να βασιστούμε. Δυστυχώς χωρίς καμία αιτία βρεθήκαμε πίσω στο σκορ 2-1, 31 αμέσως. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που προσπάθησαν πάρα πολύ. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή την εικόνα που δείξαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να την κρατήσουμε και να δούμε τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Να πιστέψουμε λίγο περισσότερο στους εαυτούς μας. Η ομάδα αυτή χρειάζεται μια τόνωση. 

Θα αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έγινε και με έχει χαλάσει πάρα πολύ. Ο παράγοντας της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος εξαιτίας μιας κουβέντας που είχαμε λόγω μίας αμφισβήτησης - ήθελα εγώ να κάτσει ένας παίκτης στον πάγκο και εκείνος ήθελε άλλον - έχω μάρτυρα με πήρε από το λαιμό! 

Αυτά δεν γίνονται. Ήρθα εδώ για μία προοπτική. Έχω ανάγκη από αυτό το πράγμα; Έτσι νομίζει ο οποιοσδήποτε Νικόλαρος. Δεν το έχω ανάγκη αυτό. Είμαι οικογενειάρχης, έχω τέσσερα παιδιά. Δεν το χρειάζομαι. Αυτό το ρεζίλι μόνο εδώ μπορεί να συμβεί. Έχω και μάρτυρα τον Αναστασάκο που ήταν μέσα. Ευτυχώς δεν αντέδρασα. 

Και στην Κρήτη το ίδιο πράγμα έγινε! Παρεμβολές συνέχεια, ποιον να βάλουμε, ποιον να βγάλουμε. Ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή θα φύγω εγώ. Έχω τα κότσια να φύγω, δεν έχω πρόβλημα. Για τη Σπάρτη είναι κρίμα που έχει τέτοιους ανθρώπους. Πραγματικά λυπάμαι. Αν δεν τα είπε κάποιος μέχρι τώρα, θα τα πω εγώ. Για να ξέρει, δεν φοβάμαι κανέναν. 

Αυτό έγινε πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα. Στο αγωνιστικό κομμάτι του είπα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος. Στο πρώτο παιχνίδι μια χαρά ήταν. Μετά έγιναν παρεμβάσεις και πιέσεις συνέχεια. Αυτά δεν γίνονται. Ή φεύγει αυτός ή εγώ. Δεν υπάρχει συνέχεια. Αν ήθελα να κάνω κάτι θα πήγαινα στην Αστυνομία. Δεν θέλω. Για το καλό της Σπάρτης ένα από τα δύο θέλω. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος... 

Πιστεύω ότι ο πρόεδρος είναι ο Πολολός. Δεν ξέρω ποιος έχει την ομάδα. Μου είπαν ένας Κωνσταντίνος. Δεν είναι Κύπριοι, απλά η εταιρεία του είναι στην Κύπρο. Εγώ έχω συμφωνήσει με τον κύριο Πολολό και τον κύριο Χρήστου». 

Γιατί δεν παραιτείστε; 

«Αυτό είναι εύκολο. Ή θα την αλλάξω την κατάσταση ή θα φύγω ή θα με διώξουν. Δεν παραιτούμαι έτσι εύκολα. Έπρεπε να γίνει σούσουρο μεγάλο για να φύγω και στις προηγούμενες ομάδες». 

Απόδοση: FL News

Δείτε το video της συνέντευξης από το flynews.gr


Οδός Εμπόρων