Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Θα κινηθεί νομικά ο Νικόλαρος

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Θα κινηθεί νομικά ο Νικόλαρος

Πηγή 19/02/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Θα κινηθεί νομικά ο Νικόλαρος
Ο Δημήτρης Νικόλαρος καταθέτει μήνυση εναντίον του Μαρίνου Σατσιά για συκοφαντική δυσφήμιση.
Οδός Εμπόρων

Νομική… συνέχεια δίνει ο Δημήτρης Νικόλαρος στην αντιπαράθεση με τον Μαρίνο Σατσιά στη Σπάρτη. Μετά από τις δηλώσεις του Κύπριου προπονητή στη συνέντευξη Τύπου περί παρεμβάεων του Λάκωνα παράγοντα, υπήρξε η απάντηση του Νικόλαρου, ωστόσο υπάρχει και συνέχεια. 

Τη Δευτέρα (18/02) ο γενικός διευθυντής της Σπάρτης προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία για το συμβάν και θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Σατσιά για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Όλα δείχνουν πως ο Κύπριος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τη Σπάρτη ύστερα από μόλις τρία παιχνίδια.

-------

Εν τω μεταξύ ανακοίνωση στήριξης του Μαρίνου Σατσιά. εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου: 

«Ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στο συνάδελφο προπονητή της Σπάρτης Μαρίνο Σατσιά ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον πρώην πρόεδρο της ομάδας του κ. Νικόλαρο. 

Τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν κανένα και δεν συνάδουν με το φίλαθλο πνεύμα που πρέπει να διακρίνει όσους κινούνται στο χώρο του αθλητισμού και ακόμα περισσότερο τους παράγοντες σωματείων. 

Ο Σύνδεσμος Προπονητών αναμένει από τα αρμόδια σώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής Πολιτείας να διερευνήσουν τις σοβαρές καταγγελίες του Μαρίνου Σατσιά και να επιβάλουν τις προβλεπόμενες ποινές, εάν αποδειχθεί ότι υπάρχουν ευθύνες. 

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος Προπονητών δηλώνει κατηγορηματικά ότι βρίσκεται δίπλα στον Μαρίνο Σατσιά και είναι έτοιμος να του παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη».


footballleaguenews.gr


Οδός Εμπόρων