Vekrakos
Spartorama | Εργοτέλης - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 1, αλλά κινδυνεύει να χάσει το ματς η Σπάρτη στα χαρτιά

Εργοτέλης - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 1, αλλά κινδυνεύει να χάσει το ματς η Σπάρτη στα χαρτιά

Πηγή 23/02/2019 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Εργοτέλης - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 1, αλλά κινδυνεύει να χάσει το ματς η Σπάρτη στα χαρτιά
Μεγάλο λάθος Σιάτσα: Έπαιξε με 6 Έλληνες, αντί για επτά και χάνει το ματς στα χαρτιά
Οδός Εμπόρων

Καμία αναφορά στη χρησιμοποίηση μόλις έξι Ελλήνων στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Εργοτέλη δεν έγινε στη συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Σατσιά (καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έπρεπε να παίζουν επτά, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Λακωνίας κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά με 3-0, να της αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και να της επιβληθεί και πρόστιμο).

Ο τεχνικός της Σπάρτης έκανε λόγο για σημαντικό βαθμό μετά το 1-1 στο Παγκρήτιο: 

«Ευχαριστώ τον Εργοτέλη για την φιλοξενία και τον φίλο μου Νίκκι Παπαβασιλείου. Ο Εργοτέλης έχει πολύ καλή ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Προσπαθήσαμε παρά τις δυσκολίες του αγώνα. Δουλέψαμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι και καταφέραμε να πάρουμε ένα σημαντικό βαθμό που μας δίνει ώθηση και ψυχολογία για την συνέχεια. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ζήλο θα παραμείνουμε ζωντανοί». 

Όταν ρωτήθηκε για την οπισθοχώρηση της ομάδας του μετά το 25΄, ανέφερε: «Ήταν θέμα πίεσης του Εργοτέλη το γεγονός ότι οπισθοχωρήσαμε. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα ο Εργοτέλης είχε και 2-3 καλές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς. Ξέραμε την δυσκολία και προσπαθήσαμε να βγούμε στην κόντρα επίθεση και μετά το 80’ ήταν πιο εύκολο για εμάς».


footballleaguenews.gr


Στο μεταξύ με ανακοίνωσή του ο ΠΟΤΗΣ ΤΣΙΡΙΜΠΗΣ, Γενικός Διευθυντής της ομάδας, αναφέρει: 

«Επειδή ότι έγινε στο παιχνίδι μεταξύ της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ - ΕΡΓΟΤΡΕΛΗΣ δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την δουλειά και τις αρμοδιότητες τις δικές μου, θέλω να δηλώσω τα κάτωθι. 

Εγώ στην ομάδα ήρθα για να παίρνουμε αποτελέσματα και να γίνει προσπάθεια παραμονής στην Football League της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ. 

Περιμένω λοιπόν να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που είναι υπεύθυνοι και ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι αύριο το μεσημέρι να δηλώσουν την παραίτησή τους. 

Θα πρέπει να ξέρουν όλοι οι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ότι κατάλοιπα άλλων εποχών ως αύριο θα έχουν φύγει από την ομάδα. 

Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω προσωπικά ένα μεγάλο συγνώμη, που αυτή την στιγμή ενώ έπρεπε να πανηγυρίζουμε για την μεγάλη εμφάνιση της ομάδος, καθόμαστε και μιλάμε για γεγονότα που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχουν γίνει».


Οδός Εμπόρων