Vekrakos
Spartorama | Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού και Λάκκας Σπάρτης για τη θετική απόφαση και της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Λακωνίας

Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού και Λάκκας Σπάρτης για τη θετική απόφαση και της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Λακωνίας

Spartorama 26/02/2019 Εκτύπωση Δημοτικά
Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού και Λάκκας Σπάρτης για τη θετική απόφαση και της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Λακωνίας
Για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες τους
Οδός Εμπόρων

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΚΚΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ 

Πληροφορίες:

  • Μητράκος Βαγγέλης – 6970880197
  • Κωνσταντάκης Σπύρος – 6972272723 

Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού και Λάκκας Σπάρτης εκφράζουν την βαθύτατη ικανοποίησή τους για τη θετική απόφαση ΚΑΙ της 9μελούς Επιτροπής Λαϊκών Αγορών της Π.Ε. Λακωνίας (26-2-2019)  για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες τους.

Είναι μια απόφαση που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ  όχι μόνο ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων, αλλά υπηρετεί, συγχρόνως, και την συνταγματικά κατοχυρωμένη  ισότητα των πολιτών, την ισονομία και τη δίκαιη μεταχείριση, ανοίγει δρόμους για την αποκέντρωση και για τη συνολική – ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης  και, το κυριότερο,  εκφράζει μια πολιτική βούληση ότι  ΚΑΙ η Σπάρτη, ΜΠΟΡΕΙ να βαδίσει τον δρόμο που ήδη βαδίζουν άλλες πόλεις, σπάζοντας τις αλυσίδες που την κρατούν δεμένη στο Χθες.

Καλούμε το Δήμο Σπάρτης, να προχωρήσει, ΑΜΕΣΑ,  σ΄ όλες τις αναγκαίες ενέργειες και στην εξασφάλιση όλων των υποδομών και των προαπαιτούμενων, ώστε να λειτουργήσει στις συνοικίες η Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και  προδιαγραφές, που θα την καταστήσουν μια υπαίθρια Λαϊκή Αγορά υπόδειγμα.

Καλούμε τους φίλους παραγωγούς /πωλητές  κι επαγγελματίες να στηρίξουν την Λαϊκή Αγορά της Τετάρτης στις συνοικίες, με τη βεβαιότητα πως τόσο οι κάτοικοι των συνοικιών όσο και το σύνολο των Σπαρτιατών καταναλωτών θα βρεθεί κοντά τους με νέα καταναλωτική δυναμική.

Καλούμε, τέλος, τους Μαζικούς Φορείς, τις Κινήσεις Πολιτών και τους δημότες της Σπάρτης, να ξεκινήσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ένα νέο διεκδικητικό και ανυποχώρητο αγώνα, για να αποκτήσει ΚΑΙ η Σπάρτη, κατά τα πρότυπα της Καλαμάτας και πολλών άλλων πόλεων, μια  Σύγχρονη Κεντρική Δημοτική Αγορά υψηλών προδιαγραφών, ώστε να πάψουν οι άγονες και άσκοπες αντιπαραθέσεις για το ΠΟΥ – ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα γίνεται η Λαϊκή Αγορά και να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη Σπάρτη της Προόδου και της Ανάπτυξης, μια Σπάρτη που δε θα την κατοικούμε απλώς, αλλά θα τη ζούμε και θα τη χαιρόμαστε.

Σπάρτη 26-2-2019

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ


Οδός Εμπόρων