Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μαγικός Κήπος - (μεταγλωττισμένη)» - (Tall Tales)

Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μαγικός Κήπος - (μεταγλωττισμένη)» - (Tall Tales) - video

Spartorama 08/03/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μαγικός Κήπος - (μεταγλωττισμένη)» - (Tall Tales)
Από Σάββατο 9/3 έως Δευτέρα 11/3 στις 5:30 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Σενάριο: Άντον Κρινγκς, Αρνό Ντελαλάντ, Κριστέλ Γκονάρντ

Σκηνοθεσία: Αρνό Μπουρόν, Άντον Κρινγκς

Ακούγονται: Θοδωρής Τσουανάτος, Έλενα Δελακούρα, Τάνια Παλαιολόγου, Πέτρος Σπυρόπουλος, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Βαγγέλης Ζάπας, Χρήστος Θάνος, Χρήστος Παπαμιχαήλ, Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Ρία Απέργη

Μοντάζ: Ναζίμ Μεσλέμ

Μουσική: Μπρούνο Κουλέ

Διάρκεια: 1 ώρα 28 λεπτά 

Σκανταλιάρικα ζουζουνάκια και ζιζάνια πρωταγωνιστούν σ’ αυτή τη μαγική ταινία κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στα ζωντανά κείμενα και τις πολύχρωμες εικόνες του Άντον Κρινγκς που έχουν λατρευτεί από χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Τα βιβλία του Άντον Κρινγκς είναι ένα λογοτεχνικό φαινόμενο με πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις. Έχουν μεταφραστεί σε 17 γλώσσες με 4 εκατομμύρια βιβλία να έχουν πωληθεί μεταφρασμένα. Η δημοφιλής συλλογή μετράει πάνω από 100 ιστορίες και 50 χαρακτήρες.

Η ταινία ξεπηδάει από τις διασκεδαστικές σελίδες του δημιουργού και παρουσιάζει μία απολαυστική ιστορία με όμορφα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

 

Σύνοψη 

Όταν ο Απόλλο, ένας ευγενικός περιπλανώμενος καλλιτέχνης, καταφθάνει στο χωριό που κατοικούν τα Ζουζούνια, δεν αργεί να αναστατώσει τη ζωή τους! O Απόλλο πέφτει στην παγίδα της Γουέντι, της ζηλιάρας και παμπόνηρης ξαδέλφης της βασίλισσας Μαργαρίτας. Ο ήρωας μας κατηγορείται για την απαγωγή της Βασίλισσας, προκαλώντας τον πανικό στην κυψέλη. Η αλήθεια είναι ότι η Μαργαρίτα είναι αιχμάλωτη των Ζιζάνιων, που είναι συνένοχα της Γουέντι, όσο εκείνη καταλαμβάνει τον θρόνο.

Με τη βοήθεια των νέων του φίλων, ο Απόλλο ηγείται μίας ριψοκίνδυνης αποστολής διάσωσης. Πρέπει να απελευθερώσει τη Βασίλισσα Μαργαρίτα και να σώσει τo μελίσσι, ξεπερνώντας πολλά εμπόδια με τη βοήθεια της φαντασίας!


Οδός Εμπόρων