Vekrakos
Spartorama | Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος συναντήθηκε με τους υποψηφίους του συνδυασμού του

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος συναντήθηκε με τους υποψηφίους του συνδυασμού του

Spartorama 02/04/2019 Εκτύπωση Δημοτικά
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταύρος Αργειτάκος συναντήθηκε με τους υποψηφίους του συνδυασμού του
Ο κ. Σταύρος Αργειτάκος έδωσε την εκκίνηση στους υποψηφίους του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για ένα τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Οδός Εμπόρων

Όπως είχαμε προαναγγείλει, συνάντηση εργασίας με  υποψηφίους του συνδυασμού "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ" πραγματοποίησε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σταύρος Αργειτάκος, πρώην Δήμαρχος, τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2019 το βράδυ στον πολυχώρο "RED".

Ο κ. Σταύρος Αργειτάκος έδωσε την εκκίνηση στους υποψηφίους του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για ένα τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Σε ακροατήριο υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του ψηφοδελτίου «Ενωμένοι Πολίτες» Δήμου Σπάρτης απευθύνθηκε ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, την Δευτέρα 1/4/2019, το βράδυ στην αίθουσα του πολυχώρου «Red», στη Σπάρτη.

Σε ένα πυκνό ακροατήριο ο κ. Σταύρος Αργειτάκος είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει τους νέους συνεργάτες και να χαιρετήσει τους παλαιότερους αναφερόμενος τόσο στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης όσο και στο έργο που επιτέλεσε τόσο την προηγούμενη 4ετία, ως Δημοτική Αρχή όσο και στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Λακωνικός, σαφής, διεισδυτικός και εξαιρετικά προσιτός ο επικεφαλής έκανε αναφορές στη σημασία που αποδίδει η Παράταξη στον ρόλο των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων κάνοντας αντιδιαστολή με την παρούσα Δημοτική Αρχή. Υπογράμμισε την αξία που έχουν οι γυναίκες υποψήφιοι που για τους «Ενωμένους Δημότες» ποτέ δεν αποτέλεσαν συμπληρωματική λύση αλλά προτεραιότητα. Τόνισε ότι προσωπική αλλά και Παραταξιακή τακτική κι επιλογή είναι η ηπιότητα και η ηρεμία, όπως αρμόζει σε αυτούς που έχουν την δύναμη και τη σιγουριά. Αναφέρθηκε με δυσαρέσκεια σε φαινόμενα εκβιαστικής άσκησης της Διοίκησης από την παρούσα Δημοτική Αρχή σε εργαζόμενους του Δήμου και περιέγραψε επιγραμματικά το έργο που άφησε επί των ημερών του η Δημοτική Αρχή συγκρίνοντάς το με αυτό της παρούσας Αρχής.

Εξήγησε κρίσιμα σημεία της Νομοθεσίας και του Εκλογικού Νόμου και κάλεσε τους συνεργάτες του σε διαρκή και θετική επαφή με τους δημότες, προκειμένου να γίνουν γνωστά οι θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Σταύρος Αργειτάκος κάλεσε τους παλαιούς και νέους συνεργάτες του να γνωριστούν και να συνεργαστούν εποικοδομητικά, όταν αναφέρθηκε στον στενό συνεργάτη και φίλο του, μέλος της Παράταξης, Χρήστο Δημητρόπουλο, από τον οποίο ζήτησε, αν και αποσύρεται από την πρώτη γραμμή, να παραμείνει στο πλευρό της Παράταξης και όταν αναφέρθηκε στην στήριξη που παρέχει στο ψηφοδέλτιο «Ενωμένοι Πολίτες» η Δημοτική Παράταξη του κ. Χρήστου Αλεξάκου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την διατύπωση ερωτήσεων και παρατηρήσεων από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στις οποίες δόθηκαν απαντήσεις και το ραντεβού ανανεώθηκε για το άμεσο μέλλον, στην επόμενη συνάντηση εργασίας, οπότε αναμένεται να συμμετέχει το σύνολο των υποψηφίων.











  


Οδός Εμπόρων