Vekrakos
Spartorama | Δύο συναυλίες ροκ στο Παλιό Μεταξουργείο: Social Scream and One Against Three

Δύο συναυλίες ροκ στο Παλιό Μεταξουργείο: Social Scream and One Against Three

Spartorama 06/04/2019 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Μουσική
Δύο συναυλίες ροκ στο Παλιό Μεταξουργείο: Social Scream and One Against Three
Βλάσης Διαμαντάκος, Γιάννης Λυμπεράκος, Αλέξανδρος Οικονόμου και Δημήτρης Κιούσης
Οδός Εμπόρων

Την Παρασκευή 3 Μαΐου το Παλιό Μεταξουργείο της Σπάρτης ροκάρει.  Πρόκειται δύο μουσικά σχήματα από την Σπάρτη, το πρώτο με μεγάλη πορεία στο χώρο της metal σκηνής. Το δεύτερο είναι ένα καινούριο συγκρότημα που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην πρώτη του ζωντανή εμφάνιση. 

Οι Social Scream  είναι γνωστοί για το Heavy Metal ήχο τους και την 11χρονη πορεία τους στη Σπάρτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο δίσκους  και πραγματοποιούν συχνά εμφανίσεις στην Αθήνα.  Ο Βλάσης Διαμαντάκος είναι κιθαρίστας και η φωνή του συγκροτήματος  και μαζί με τον Γιάννη  Λυμπεράκο  στην κιθάρα, τον Αλέξανδρο Οικονόμου  στο μπάσο και τον  Δημήτρη Κιούση στα  ντραμς θα ξεσηκώσουν όσους βρεθούν στο Παλιό Μεταξουργείο με κομμάτια από τη δισκογραφία τους αλλά και διασκευές αγαπημένων συγκροτημάτων.  

Οι One Against Three είναι ένα νεοσύστατο ροκ σχήμα επίσης από την Σπάρτη που με τη φωνή της  Ελένης Βαχαβιόλου , την κιθάρα του  Δημήτρη Λιόλιου,  το μπάσο του Δημήτρη Ράλλη και τα ντραμς του  Στράτου Καλογερόπουλου θα συστηθούν στο κοινό της πόλης με γνωστές διασκευές αλλά και δικούς τους ήχους.

Οργάνωση Activate Now || Ενεργοποίηση Τώρα

Παρασκευή 3 Μαϊου 2019

Ώρα: 21:00

Είσοδος ελεύθερη 

Παλαιολόγου 29 - 31 Σπάρτη



  



Οδός Εμπόρων