Vekrakos
Spartorama | Τα χωριά των Βορείων Δήμων, περιόδευσε την Πέμπτη 16 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος

Τα χωριά των Βορείων Δήμων, περιόδευσε την Πέμπτη 16 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος

Spartorama 18/05/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Πολιτική
Τα χωριά των Βορείων Δήμων, περιόδευσε την Πέμπτη 16 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος
Λογκανίκο, Άγιο Κωνσταντίνο, Φουντέικα, Βεργαδέικα, Αγόριανη και Γεωργίτσι
Οδός Εμπόρων

Τα χωριά των Βορείων Δήμων: Λογκανίκο, Άγιο Κωνσταντίνο, Φουντέικα, Βεργαδέικα, Αγόριανη και Γεωργίτσι επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019.

Ο κ. Αργειτάκος και οι συνεργάτες του, υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι  συζήτησαν – για μια ακόμη φορά - με τους κατοίκους τα τοπικά προβλήματα, παρουσιάζοντας συγχρόνως και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης». Μετά το πέρας της περιοδείας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του και παράλληλα επανέλαβε τη συνεργασία που θα υπάρξει και μετά τις εκλογές για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Την Παρασκευή 17/5, ο κ. Αργειτάκος συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς Συμβούλους είχε συνάντηση και εποικοδομητική συζήτηση για τα αγροτικά θέματα του τόπου μας, στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας με τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Προκοβάκη.












   



Οδός Εμπόρων