Vekrakos
Spartorama | Θα προβάλλεται σε παγκόσμια πρεμιέρα η περιπέτεια φαντασίας «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» - (X-Men: Dark Phoenix)

Θα προβάλλεται σε παγκόσμια πρεμιέρα η περιπέτεια φαντασίας «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» - (X-Men: Dark Phoenix) - video

Spartorama 06/06/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Θα προβάλλεται σε παγκόσμια πρεμιέρα η περιπέτεια φαντασίας «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» - (X-Men: Dark Phoenix)
Από Πέμπτη 6/6 έως Τετάρτη 12/6 στις 7:45 μ.μ. και στις 10:00 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς. 

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ 

Παραγωγή: Σάιμον Κίνμπεργκ, Χατς Πάρκερ, Λόρεν Σούλερ Ντόνερ, Τοντ Χάλογουελ 

Ηθοποιοί: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Νίκολας Χουλτ, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Έβαν Πίτερς, Τζέσικα Τσαστέιν


Οδός Εμπόρων