Vekrakos
Spartorama | Ιδιωτικό ΙΕΚ «Άκμων»: Αρχίζει τον Οκτώβριο τη λειτουργία του στη Σπάρτη

Ιδιωτικό ΙΕΚ «Άκμων»: Αρχίζει τον Οκτώβριο τη λειτουργία του στη Σπάρτη

Spartorama 08/09/2016 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Ιδιωτικό ΙΕΚ «Άκμων»: Αρχίζει τον Οκτώβριο τη λειτουργία του στη Σπάρτη
Θα προσφέρονται πέντε ειδικότητες και σεμινάρια πιστοποίησης
Οδός Εμπόρων

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «Άκμων ΑΕ» πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ενημερωτική συνάντηση για την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ιδιωτικού ΙΕΚ στη Σπάρτη. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Μπακιρτζής μίλησε για τη δυνατότητα που παρέχει το Ιδιωτικό ΙΕΚ «Άκμων» στους σπουδαστές του να ακολουθήσουν μία από τις πέντε σύγχρονες ειδικότητες που προσφέρει, φοιτώντας στην πόλη τους. 

Το ΙΙΕΚ «Άκμων» ξεκινά να λειτουργεί τον Οκτώβριο στη Σπάρτη με τις εξής ειδικότητες: 

  • Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα / Web Designer – Developer / Video Games)
  • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
  • Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής 

Ο κ. Μπακιρτζής ανέφερε ότι τα πτυχία που προσφέρει το ΙΕΚ μετά από τέσσερα εξάμηνα φοίτησης (δύο χρόνια), μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή επαγγελματική αποκατάσταση στους αποφοίτους του. 

Ακόμη και για το πεδίο της λογιστικής που απαιτείται άδεια από το Οικονομικό Επιμελητήριο, οι απόφοιτοι του ΙΕΚ μπορούν να προσληφθούν ως βοηθοί λογιστές, και μετά από πενταετή εμπειρία στο χώρο, μπορούν να αναλάβουν την λογιστική υποστήριξη εταιρειών που τηρούν βιβλία Εσόδων – Εξόδων, που έτσι κι αλλιώς αποτελούν το 95% των εν ενεργεία εταιρειών στην Ελλάδα. 

Επί πλέον το ΙΙΕΚ «Άκμων», προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των πολύμηνων σεμιναρίων, σε διάφορα πεδία και κλάδους, τα οποία όμως θα οδηγούν στην απόκτηση πιστοποίησης δεξιοτήτων των συμμετεχόντων από τους αρμόδιους φορείς, μια τάση που αναπτύσσεται ραγδαία στη χώρα μας (κατά τα πρότυπα του εξωτερικού). 

Ο κ. Μπακιρτζής τόνισε ότι τα δίδακτρα θα είναι εξαιρετικά μειωμένα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και θα ανέρχονται στο ποσό των 1.200 ευρώ το χρόνο! Θα παρέχεται η δυνατότητα αποπληρωμής σε 12 μηνιαίες δόσεις, και σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα σε έως και 24 άτοκες δόσεις. 

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Κέντρο στη διεύθυνση Τριακοσίων 105, στη Σπάρτη

Τηλέφωνο επικοινωνίας 27310 82100.

Ιστοσελίδα:  www.akmon.edu.gr

Facebook: https://www.facebook.com/akmon.sparti/?fref=ts



Οδός Εμπόρων