Vekrakos
Spartorama | Σαράντα πέντε λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη Μάνη

Σαράντα πέντε λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη Μάνη

Πηγή 09/10/2016 Εκτύπωση Άνθρωποι! Λακωνία Προσφυγικό
Σαράντα πέντε λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη Μάνη
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν τμηματικά σε σημεία των επαρχιακών οδών των οικισμών Κοκκάλας, Κότρωνας και Νυφίου Δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς επίσης και σε βραχώδη ακτή μεταξύ των περιοχών Κοκκάλας και Αγίου Κυπριανού Δήμου Ανατολικής Μάνης
Οδός Εμπόρων

Σαράντα πέντε (45) συνολικά αλλοδαποί εντοπίστηκαν πρωινές ώρες της 6ης Οκτωβρίου 2016, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γυθείου σε συνεργασία με προσωπικό των Αστυνομικών Τμημάτων Αρεόπολης και Γυθείου, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επρόκειτο να μεταφέρουν έξι από τους ανωτέρω. 

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν τμηματικά σε σημεία των επαρχιακών οδών των οικισμών Κοκκάλας, Κότρωνας και Νυφίου Δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς επίσης και σε βραχώδη ακτή μεταξύ των περιοχών Κοκκάλας και Αγίου Κυπριανού Δήμου Ανατολικής Μάνης. Έρευνες που διενεργήθηκαν από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, προς εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, είχαν αρνητικά αποτελέσματα. 

Στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, συνελήφθη από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γυθείου στην επαρχιακή οδό Κοκκαλας-Κοτρωνα, ένας 46χρονος αλλοδαπός, οδηγός επιβατηγού οχήματος δημοσίας χρήσεως (ταξί), στην προσπάθειά του να μεταφέρει έξι αλλοδαπούς στην Αθήνα με το όχημα του, ενώ όπως προέκυψε από την προανάκριση συνοδηγός του ανωτέρω ήταν ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επίσης συνελήφθη. 

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω επιβατηγό όχημα.

Επίσημο Δελτίο Τύπου Λιμενικού Σώματος - 7/10/2016


Οδός Εμπόρων