Vekrakos
Spartorama | Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες στη Λακωνία. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο.

Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες στη Λακωνία. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο.

Spartorama 14/10/2016 Εκτύπωση Λακωνία
Εξιχνιάστηκαν έντεκα περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οικίες στη Λακωνία. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα άτομο.
Από την εγκληματική δράση είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -34.000- ευρώ
Οδός Εμπόρων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής, σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (12.10.2016), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 34χρονος ημεδαπός. 

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 29χρονο ημεδαπό, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους. 

Ειδικότερα, την 11.10.2016 το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, ο 34χρονος μαζί με τον 29χρονο και άγνωστους συνεργούς τους, διέρρηξαν οικία ημεδαπού χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. 

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντόπισαν προχθές (12.10.2016) σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, τον 34χρονο και τον συνέλαβαν. 

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, προέκυψε ότι ο 34χρονος, μαζί με τον 29χρονο και άγνωστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.8.2016 έως και την 6.10.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν ακόμη δέκα (10) περιπτώσεις διαρρήξεων- κλοπών σε οικίες. 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά, εργαλεία κ.α. που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -34.000- ευρώ , σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. 

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Σπάρτης. 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Οδός Εμπόρων