Vekrakos
Spartorama | Ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης μεταφέρει μήνυμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης μεταφέρει μήνυμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - video

Spartorama 14/10/2016 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Ο Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης μεταφέρει μήνυμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Παρουσίαση φανέλας και μπαζάρ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην αίθουσα του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.
Οδός Εμπόρων

Τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 θα παρουσιάσει ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κοκκινόραχης. Το ιδιαίτερο στοιχείο της νέας εμφάνισης του «Ομίλου» είναι πως, αντί χορηγού, στο μέσο της φανέλας θα υπάρχει το λογότυπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο «Χαμόγελο». 

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου στο κέντρο της Σπάρτης (πεζόδρομος Κλεομβρότου 16, α΄ όροφος) την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. 

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο σύντομες ομιλίες από εκπροσώπους του «Χαμόγελου του παιδιού» και της Διοίκησης του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης, ενώ παράλληλα θα γίνει προβολή βίντεο που έχει επιμεληθεί η ομάδα. Σημειώνεται πως το Δ.Σ. του «Χαμόγελου του παιδιού» θα εκπροσωπήσει ο ταμίας του Οργανισμού κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί bazaar με είδη από τη συλλογή του «Χαμόγελου του παιδιού» προς ενίσχυσή του από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην είσοδο του Σαϊνοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου (ισόγειο Cinema Center / πεζόδρομος Κλεομβρότου 16).


Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: μία παρέα, μία ομάδα!

Παίξε μπάλα μαζί μας… Στήριξε κι εσύ «Το Χαμόγελο του παιδιού»



  



Οδός Εμπόρων