Vekrakos
Spartorama | 13ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο, 2 - 3 Δεκεμβρίου 2016 στη Σπάρτη

13ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο, 2 - 3 Δεκεμβρίου 2016 στη Σπάρτη

Spartorama 30/11/2016 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
13ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο, 2 - 3 Δεκεμβρίου 2016 στη Σπάρτη
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ευαισθητοποίηση της επιστημονικής κοινότητας και της κοινωνίας στα θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας που απασχολούν τους λειτουργούς και τους πολίτες
Οδός Εμπόρων

Το Συνέδριο διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Λακωνίας με συνδιοργανωτές το Δήμο Σπάρτης και το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Σπάρτης και θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η κήρυξη των εργασιών του Συνεδρίου θα γίνει από τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κο Μ. Βλασταράκο, ο οποίος τιμά με την παρουσία του το Συνέδριο επί σειρά ετών.

Στο επιστημονικό πρόγραμμα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι από Ιατρικές Σχολές της χώρας.

Η ομιλία της τελετής έναρξης  την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί από τον Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κο Κ.Ι. Γουργουλιάνη με τίτλο «Φυματίωση, μετανάστευση και πολιτισμός: Παράλληλες Ιστορίες».

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα δοθεί διάλεξη από την Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κα Μ. Μαλλιώρη στην οποία προσκαλούνται να συμμετέχουν γονείς και εκπαιδευτικοί προκειμένου να ενημερωθούμε και να προβληματιστούμε στο εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα «Ανίχνευση ψυχικής νόσου εφήβων στην ΠΦΥ». Τη διάλεξη θα συντονίσει ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Γ. Παπαδάκος.


Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ



Οδός Εμπόρων