Vekrakos
Spartorama | Συνολικά επτά συλλήψεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας στη Λακωνία

Συνολικά επτά συλλήψεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας στη Λακωνία

Spartorama 04/12/2016 Εκτύπωση Λακωνία
Συνολικά επτά συλλήψεις από την Διεύθυνση Αστυνομίας στη Λακωνία
Οι συλλήψεις έγιναν για: ναρκωτικά, καταδικαστικά έγγραφα, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Οδός Εμπόρων

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε στις 2.12.2016, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια έντεκα (811) άτομα, εκ των οποίων τα εξακόσια είκοσι εννέα (629) ήταν ημεδαποί και εκατόν ογδόντα δύο (182) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε επτακόσια δύο (702) οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν είκοσι πέντε (125) άτομα, από τα οποία εξήντα οκτώ (68) ήταν ημεδαποί και πενήντα επτά (57) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν σαράντα οχτώ (48) άτομα. 

Πιο αναλυτικά -για το Νομό μας- συνελήφθησαν:

  • Δύο (2) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
  • Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
  • Μία (1) ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
  • Ένας (1) ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επί πλέον κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,93- γραμμαρίων
  • τσιγαριλίκι κάνναβης
  • κυνηγετικό όπλο και -11- φυσίγγια

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. 

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Οδός Εμπόρων