Vekrakos
Spartorama | Καλλονή - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 0 - 0

Καλλονή - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 0 - 0

Πηγή 26/03/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Καλλονή - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 0 - 0
Η Σπάρτη μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά ενώ στο δεύτερο μέρος, έγινε σκληρό παιχνίδι με τον διαιτητή να δείχνει τέσσερις κίτρινες κάρτες μέσα σε 11 λεπτά
Οδός Εμπόρων

Καλλονή και Σπάρτη έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Η Καλλονή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Σπάρτη. Το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους, οι οποίοι για τέταρτο σερί παιχνίδι αγνοούν το τρίποντο. Κατέκτησαν τον πόντο, έπειτα από τρία σερί παιχνίδια με ήττα (μεσολάβησε το τρίποντο άνευ αγώνα με τον Πανθρακικό). 

Ένας βαθμός, ωστόσο, που μπορεί να φανεί σημαντικός στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκονται στην 15η θέση με 19 βαθμλύς έναντι 18 του Αιγινιακού. Από την άλλη, η Σπάρτη απέσπασε «λευκή» ισοπαλία για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, μετά από το εντός έδρας με τον Κισσαμικό. Βρίσκεται στην έβδομη θέση με 33 βαθμούς σε 23 αγώνες.

Η Σπάρτη μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά. Απείλησε με τους Αναστασόπουλο (5’), Αναστασάκο (11’) και Γιαννίτση (30’), όμως η Καλλονή μέσα σε ένα δίλεπτο (13’-15’) έχασε δύο ευκαιρίες με τους Ευαγγελιδάκη, Σοφιάνη. 

Στο δεύτερο μέρος, έγινε σκληρό παιχνίδι με τον διαιτητή να δείχνει τέσσερις κίτρινες κάρτες μέσα σε 11 λεπτά. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν. Η Καλλονή έχασε καλή ευκαιρία με τον Ζουλιώτη στο 79’, ενώ η Σπάρτη με τον Παπαχρήστο στο 84’. 

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης (65’ Σισέ), Ζουλιώτης, Σβόγιτς, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης (76’ Μέγκαχεντ), Αποστόλο (46’ Αγριμάκης), Σοφιάνης. 

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Σιώπης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Καρτσαμπάς, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (65’ Ηλιόπουλος), Φράγκος (70’ Ροβίθης), Αναστασάκος.


Οδός Εμπόρων