Vekrakos
Spartorama | «Επίσκεψη Ρώσων Δημοσιογράφων στη Λακωνία»

«Επίσκεψη Ρώσων Δημοσιογράφων στη Λακωνία»

Spartorama 28/04/2017 Εκτύπωση Δημοτικά Λακωνία
«Επίσκεψη Ρώσων Δημοσιογράφων στη Λακωνία»
Η αποστολή από την Ρωσία επισκέφθηκε την Σπάρτη και τον Μυστρά και συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα
Οδός Εμπόρων

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος για τους Ρώσους travel agents, τη Λακωνία επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι από το τηλεοπτικό συνεργείο VGTRK και εκπρόσωποι από το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας.

Η αποστολή από την Ρωσία επισκέφθηκε την Σπάρτη και τον Μυστρά.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου, η αποστολή συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα στο Διοικητήριο ΠΕ Λακωνίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Τζανετέα εξέφρασε την ικανοποίηση της που η Μυθική Πελοπόννησος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και τα αποτελέσματα της μεγάλης προσπάθειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι πλέον ορατά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας τόνισε ότι η Λακωνία είναι ένας ξεχωριστός τόπος με φυσικές ομορφιές και ιδιαίτερη ιστορία που μπορεί να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό για κάθε επισκέπτη. Στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας είναι πρόθεση μας, μέσα από τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται, η Λακωνία να βγει από την αφάνεια και να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστικό προορισμό για τους επισκέπτες της Πελοποννήσου.

Σε συνέχεια της προσπάθειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου που γίνεται για την τουριστική προβολή και ανάδειξη της Πελοποννήσου μέσω Fam Trip, πρόκειται να φιλοξενήσει στην Μονεμβάσια στις 17/5/2017, το τηλεοπτικό συνεργείο της Βέλγικης δημοφιλούς εκπομπής BBDM «Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου».

Πρόκειται για μια εκπομπή  που προβάλλεται σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας που συγκεντρώνει αντίστοιχα 200.000 τηλεθεατές και 150.000 ακροατές ανά επεισόδιο.


Οδός Εμπόρων