Vekrakos
Spartorama | Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας για την ημέρα της Μητέρας, (Κυριακή 14/5/2017)

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας για την ημέρα της Μητέρας, (Κυριακή 14/5/2017)

Spartorama 12/05/2017 Εκτύπωση Λακωνία
Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας για την ημέρα της Μητέρας, (Κυριακή 14/5/2017)
«Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, η κάθε μητέρα δίνει έναν αγώνα διαρκή, σκληρό και αφανή...»
Οδός Εμπόρων

Η γιορτή της μητέρας που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μάη, είναι μια ημέρα παγκόσμιας αναγνώρισης της υψηλής αποστολής της μητέρας και της κοινωνικής της προσφοράς. Στο πρόσωπο της μητέρας εκφράζεται η αγάπη, η αυτοθυσία, η ανιδιοτελής προσφορά.

Στις μέρες μας, ο ρόλος της μητέρας γίνεται διαρκώς και πιο δύσκολος και απαιτητικός. Οι ανάγκες της σύγχρονης μητέρας είναι τόσο πολυδιάστατες, όσο και οι απαιτήσεις που έχει το περιβάλλον της από την ίδια.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, οι εργαζόμενες μητέρες παλεύουν καθημερινά να ισορροπήσουν ανάμεσα στην φροντίδα της οικογένειας και τις υποχρεώσεις της δουλειάς αλλά και οι άνεργες μητέρες δυσκολεύονται καθημερινά στο να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας και ειδικά των παιδιών.

Στην εποχή μας περισσότερο από ποτέ, η κάθε μητέρα δίνει έναν αγώνα διαρκή, σκληρό και αφανή και όλοι οφείλουμε να την στηρίξουμε σε αυτή της την προσπάθεια.

Η προάσπιση των δικαιωμάτων και η διευκόλυνση του έργου της μητέρας, αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της κοινωνίας μας.

Σε μία εποχή ραγδαίων κοινωνικών και οικονομικών εξελίξεων και δυσκολιών, ο σύγχρονος ρόλος της μητέρας αναδεικνύεται ως μοναδική πηγή ελπίδας και αισιοδοξίας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις μητέρες

Χρόνια Πολλά, Υγεία και Δύναμη

για να μπορούν να επιτελούν με επιτυχία τη δύσκολη αποστολή τους. 

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

Αδαμαντία Τζανετέα


Οδός Εμπόρων