Vekrakos
Spartorama | Τοποθέτηση Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας για το εργατικό δυστύχημα στη Σκάλα

Τοποθέτηση Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας για το εργατικό δυστύχημα στη Σκάλα

Spartorama 02/08/2017 Εκτύπωση Λακωνία
Τοποθέτηση Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας για το εργατικό δυστύχημα στη Σκάλα
Αμφότεροι ζητούν την άμεση απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους
Οδός Εμπόρων

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΝΕ Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν την ζωή τους στο χθεσινό εργατικό δυστύχημα στην Σκάλα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες εργάτες, πυροσβέστες και αστυνομικούς  που αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται καθώς προσπάθησαν να διασώσουν τα παραπάνω θύματα.

Όλα τα αρμόδια όργανα πρέπει να παρέμβουν άμεσα, ώστε να αποδοθούν, ευθύνες όπου αναλογούν, να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας, καθώς και να επιμεληθούν την αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφάλειας στους χώρους εργασίας».


Η ΝΟΔΕ Λακωνίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τα ολόθερμα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού ατυχήματος που συνέβη χθες στην Σκάλα, την Πρωτεύουσα του Δήμου Ευρώτα, κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού και απόφραξης αποχετευτικών δικτύων. Σε τέτοιες στιγμές βαθειάς θλίψης και πόνου δεν υπάρχουν περιθώρια για πολιτική αντιπαράθεση.

Ως ΝΔ έχουμε εμπιστοσύνη πως οι διωκτικές αρχές και τα όργανα της Δικαιοσύνης θα πράξουν τα δέοντα ώστε να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους λαθών η παραλείψεων που προκάλεσαν το μοιραίο θανατηφόρο ατύχημα.

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των αδικοχαμένων, ενώ στους τραυματίες, είτε απλοί πολίτες, είτε μέλη των σωμάτων ασφαλείας και της πυροσβεστικής, που με αυτοθυσία έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια διάσωσης, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».


Οδός Εμπόρων