Vekrakos
Spartorama | Αστέρας Βλαχιώτη - Πανηλειακός 1-1, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Αστέρας Βλαχιώτη - Πανηλειακός 1-1, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

Spartorama 04/10/2017 Εκτύπωση Αθλητισμός
Αστέρας Βλαχιώτη - Πανηλειακός 1-1, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής
Πολλή καλή η παρθενική εμφάνιση τού Αστέρα, αναμένεται θετική συνέχεια
Οδός Εμπόρων

Με αποφασιστικότητα ξεκίνησε το πρώτο του παιχνίδι στην Γ Εθνική (την Κυριακή 1/10/2017) ο νεοφώτιστος ΑΣΤΕΡΑΣ απέναντι στην ιστορική Ομάδα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ.

Η Ομάδα του Miki Tsirkovits μπήκε δυνατά στον αγώνα αιφνιδιάζοντας την Ομάδα του Γιώργου Κούτση που θα μπορούσε από τα πρώτα λεπτά να προηγηθεί αν οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ δεν είχαν αστοχία.

Ομολογουμένως το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη,που όσο περνούσε η ώρα πατούσε πιο γερά στο ουδέτερο δημοτικό στάδιο της Σπάρτης,απέναντι στους παίκτες με την "βαριά και ιστορική΄΄ φανέλα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ισορρόπησε το παιχνίδι,όμως η προσήλωση των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ με αλληλοκαλύψεις δεν άφηναν περιθώρια πολλών επισκέψεων στην εστία του Κώστα Παλιούρα.

H κεφαλιά του Κώστα Κρεββατά, μετά από κτύπημα φάουλ, στο 54΄ βρήκε δίχτυα και έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη ήταν αποφασισμένοι να γυρίσουν το παιχνίδι και με οργανωμένο και ψύχραιμο ποδόσφαιρο 8΄ λεπτά αργότερα με τον Δημήτρη Μικελάτο ισοφάρισαν σε 1 - 1.

Στα υπόλοιπα λεπτά παίχτηκε αξιόλογο ποδόσφαιρο και χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Η λήξη του αγώνα είχε μια γλυκόπικρη γεύση στο συγκρότημα του ΑΣΤΕΡΑ Βλαχιώτη που με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει άξια τους τρεις πρώτους βαθμούς στον πρώτο επίσημο αγώνα της ιστορίας του στην Γ΄ Εθνική.

Παίκτες και προπονητής κέρδισαν όμως τις εντυπώσεις και έβαλαν καλές υποθήκες για την συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των Ομάδων

Αστέρας Βλαχιώτη: Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης, Ιλιεφ, Μπριλλάκης (61΄ Κατσικάς), Τσιμικλής, Ψιάνος (82΄ Σαρίδης), Σταμογιάννος, Γεμιστός (80΄ Μαναρίτσας), Μικελάτος, Χρήστου.

Πανηλειακός: Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90΄ Γεωργακόπουλος), Σέχου (38΄ Μπουρλάκης), Κρεββατάς (81΄ Μπουρνέλης), Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος (67΄ Χατζηστάμου).

Πηγή: Asteras Vlahioti F.C.


Οδός Εμπόρων