Vekrakos
Spartorama | Άνετα η Κέρκυρα, 6-1 την Σπάρτη, ανακοίνωση Νικόλαρου

Άνετα η Κέρκυρα, 6-1 την Σπάρτη, ανακοίνωση Νικόλαρου

Πηγή 24/10/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Άνετα η Κέρκυρα, 6-1 την Σπάρτη, ανακοίνωση Νικόλαρου
Η διοίκηση ζητά ένα μεγάλο συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο και επιβάλλει πρόστιμο 5.000 € στους παίκτες της Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Η Κέρκυρα συνέτριψε 6-1 την Σπάρτη για την δεύτερη αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη. Πλέον, οι Φαίακες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο ματς με τα Τρίκαλα. 

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 9΄ με τον Βάργκας, ενώ στο 28’ ο Γρομητσάρης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Το 3-0 πέτυχε στο 34΄ με κοντινή προβολή ο Κόντος και η Σπάρτη μείωσε στο επόμενο λεπτό με τον Μπέλλη. 

Στο 41’ ο Γεωργίου με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσαν στο 67’ ο Μπάουμαν και το 90’ ο Μεληκιώτης. 

Κέρκυρα (Αλ. Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (46΄ Μπαλάφας), Κρητικός, Σοϊλέδης, Κόντος (67΄ Μεληκιώτης), Αναστασίου, Ντιογκό, Γεωργίου, Μπάουμαν, Γρομητσάρης, Βάργκας. 

Σπάρτη (Παν. Τζαναβάρας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Ράντι (68΄ Νιάρος), Κατσίκης, Μάγκας, Φουρτάδο, Μπέλλης, Σάββα, Γουόρντεν (46΄ Μπαρέττας).

Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της και να επιβάλλει πρόστιμο 5.000 € στους παίκτες της, για την άσχημη εμφάνιση στην Κέρκυρα. Το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής,  για  να προφυλαχθούν από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο, δεν αποτελεί δικαιολογία. Πλέον, η νίκη στον επόμενο αγώνα είναι επιτακτική».


Οδός Εμπόρων