Vekrakos
Spartorama | Σε πανελλήνια πρεμιέρα η περιπέτεια φαντασίας «Justice League»

Σε πανελλήνια πρεμιέρα η περιπέτεια φαντασίας «Justice League» - video

Spartorama 16/11/2017 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Σε πανελλήνια πρεμιέρα η περιπέτεια φαντασίας «Justice League»
Από Πέμπτη 16/11 έως Τετάρτη 22/11 στις 7:15 μ.μ. και 9:45 μ.μ., στο Cine Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

Σκηνοθεσία: Ζακ Σνάιντερ

Πρωταγωνιστούν: Μπεν Άφλεκ, Χένρι Καβίλ, Γκαλ Γκαντότ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ, Ρέι Φίσερ, Τζέρεμι Άιρονς, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Τζ. Κ. Σίμονς, Έιμι Άνταμς, Νταιάν Λέιν, Άμπερ Χερντ, Γουίλεμ Νταφόε 

Ωθούμενος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων – Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg – μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων. 

Την ταινία «Justice League» σκηνοθετεί ο Ζακ Σνάιντερ σε σενάριο των Κρις Τέριο και Τζος Γουίντον και σε ιστορία των Κρις Τέριο και Ζακ Σνάιντερ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τσαρλς Ρόβεν, Ντέμπορα Σνάιντερ, Τζον Μπεργκ και Τζoφ Τζονς.


Οδός Εμπόρων