Vekrakos
Spartorama | Οργανώνεται από εθελοντές επιχείρηση αναζήτησης της Ηλιάννας Σταμαδιάνου

Οργανώνεται από εθελοντές επιχείρηση αναζήτησης της Ηλιάννας Σταμαδιάνου

Spartorama 19/12/2017 Εκτύπωση Λακωνία
Οργανώνεται από εθελοντές επιχείρηση αναζήτησης της Ηλιάννας Σταμαδιάνου
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το κορίτσι μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι
Οδός Εμπόρων

Έπειτα από πρωτοβουλία εθελοντών, οργανώνεται επιχείρηση αναζήτησης της Ηλιάννας Σταμαδιάνου, αρχικά εντός των ορίων του Δήμου Μονεμβασίας. Η επιχείρηση συντονίζεται από το τμήμα πολιτικής προστασίας του Δήμου Μονεμβασίας.

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει, είτε διαθέτει όχημα είτε όχι, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο υπάλληλο πολιτικής προστασίας κο Λάγγη Ιωάννη στα τηλέφωνα 2732360511, 6947844683. 

Για την επιχείρηση είναι ενημερωμένη η οικογένεια και οι συναρμόδιες υπηρεσίες της περιοχής. Η οικογένεια απευθύνει έκκληση για τη βοήθεια όλων. 

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το κορίτσι μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι. Θα πρέπει να ερευνήσουμε τα Μοναστήρια της περιοχής μας. Επειδή ενδέχεται σε απλή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, να μην μας αποκαλύψουν ότι είναι σε ένα εξ αυτών, αφού η Ηλιάννα είναι ενήλικη, παρακαλούμε θερμά όποιον διαμένει κοντά σε κάποιο Μοναστήρι να μεταβεί ο ίδιος σε αυτό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν έξωθεν αυτού βρίσκεται το αμάξι της. Είναι κρίσιμο βεβαίως, όποιος έχει την πρόθεση να πράξει τούτο, να ελέγξει και τη διαδρομή προς το Μοναστήρι, μήπως το αυτοκίνητο της έχει εκτραπεί από την πορεία του, γεγονός επίσης πιθανό. Επικοινωνήστε μαζί μας! 

Ενδεικτικά Μοναστήρια:

  • Μοναστήρι Γόλας (πιο πέρα από το Ξηροκάμπι)
  • Ζερμπίτσας
  • Παναγίας Φανερωμένης
  • ίσως και σε κάποιο αντρικό (Αγίων Σαράντα, Αγίων Αναργύρων)


Οδός Εμπόρων