Vekrakos
Spartorama | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ανεβλήθη λόγω χιονόπτωσης -για την επομένη(!)- το παιχνίδι στην Καρδίτσα

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ανεβλήθη λόγω χιονόπτωσης -για την επομένη(!)- το παιχνίδι στην Καρδίτσα

Πηγή 21/12/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ανεβλήθη λόγω χιονόπτωσης -για την επομένη(!)- το παιχνίδι στην Καρδίτσα
Αντιδράσεις από τη Σπάρτη με την απόφαση να διεξαχθεί το ματς με την Αναγέννηση την Παρασκευή (22/12)
Οδός Εμπόρων

Αντίθετοι με τη διεξαγωγή του αγώνα την Παρασκευή (22/12) ήταν Αναγέννηση Καρδίτσας και Σπάρτη σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Λάκωνες. Η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (21/12), αλλά δεν διεξήχθη λόγω χιονόπτωσης και η διοργανώτρια έδωσε εντολή να διεξαχθεί το ματς μετά από 24 ώρες. 

«Προσκαλούμε τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Λεωνίδα Λεουτσάκο να έρθει στην Καρδίτσα την Παρασκευή για να δει ένα ματς που... δεν θα γίνει», δήλωσε στο FL News ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Σπάρτης, Σπύρος Παπακωνσταντίνου, δείχνοντας φανερά ενοχλημένος από την παραμονή των «κυανέρυθρων» στη θεσσαλική πόλη. 

Στη Σπάρτη αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Σταδίου με έγγραφό του έκανε γνωστό ότι οι εγκαταστάσεις δεν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παιχνίδι για το προσεχές 48ωρο. Και όπως υποστηρίζουν στην ΠΑΕ, η βεβαίωσή του αυτή εστάλη στη Football League, όμως δεν στάθηκε αρκετή για να οριστεί το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία. 

Στην ιστοσελίδα της η ομάδα της Λακωνίας ανέφερε: 

«Το σημερινό παιχνίδι ακυρώθηκε λόγω της κατάστασης του γηπέδου. Και οι δύο ομάδες ζήτησαν την αναδιάταξη του παιχνιδιού σε είκοσι ημέρες, αλλά αποφασίστηκε ότι το παιχνίδι θα γινει αύριο στις 15:00».


Οδός Εμπόρων