Vekrakos
Spartorama | Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 0

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 0

Πηγή 22/12/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Αναγέννηση Καρδίτσας -  ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, 1 - 0
Με τέρμα του νεαρού Δημοσθένη Χαντζάρα στο 74ο λεπτό, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης και «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του υποβιβασμού
Οδός Εμπόρων

Στην σημερινή αναμέτρηση στην πόλη της Θεσσαλίας, η οποία είχε αναβληθεί την Πέμπτη λόγω χιονόπτωσης, η Αναγέννηση Καρδίτσας του Γιώργου Βαζάκα ήταν ανώτερη από την Σπάρτη του Θωμά Γράφα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έδειξε ότι θέλει περισσότερο τη νίκη, δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες για γκολ και τελικά κατάφερε να το πετύχει στο 74ο λεπτό, όταν ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Δημοσθένης Χαντζάρας, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ηλία Μακρυωνίτη με ωραίο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι και διαμόρφωσε το τελικό 1-0. 

Με την εντός έδρας νίκη της αυτή, η Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασε τους 13 βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές στην stoiximan.gr Football League και «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σπάρτη παρέμεινε στους 14 και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Σταματάκης, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Ποζατζίδης, Τζέκος Πλαβούκος, Κονέ.

Σπάρτη (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Nιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Γραικός, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ουόρντεν,  Μπαρέττας, Ράνος.

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (ΕΠΣ Ηπείρου)

-------

Ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας, Θωμάς Γράφας, ανέφερε στο Fl News μετά το ματς: 

«Ήταν έναν παιχνίδι το οποίο λόγω του αγωνιστικού χώρου θα πήγαινε στις μονομαχίες. Δεν παιζόταν ποδόσφαιρο, αλλά και στα 90 λεπτά δεν κινδυνέψαμε ποτέ. Έδειχνε το ματς πως όποια ομάδα θα έκανε το λάθος και δεχόταν γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη. Δεν θα γύριζε το παιχνίδι. 

Σε μια στιγμή ολιγωρίας δεχτήκαμε γκολ, αν και κάλλιστα θα μπορούσαμε να το είχαμε αποσοβήσει και να φύγουμε με τον βαθμό. Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονο από τις προσπάθειες των παικτών».


Οδός Εμπόρων