Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Τατούλη και Τζανετέα με τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ιωάννη Παναρίτη

Συνάντηση Τατούλη και Τζανετέα με τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ιωάννη Παναρίτη

Spartorama 10/01/2018 Εκτύπωση Λακωνία
Συνάντηση Τατούλη και Τζανετέα με τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, Ιωάννη Παναρίτη
Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Επιμελητηρίου Λακωνίας για την οικονομική ανάπτυξη της Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα, του νέου Προέδρου κ. Ιωάννη Παναρίτη και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λακωνίας, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018. Ο κ. Τατούλης και η κα Τζανετέα συνεχάρησαν τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Ντίνα Νικολάκου, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Ιωάννης Σταματάκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.  Καρράς, κ. Μπουκουβάλας, κα Μπελεγρή, κ. Σκούρος και κ. Τζεφεράκος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Αθανασιάδης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Αλεξανδρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σπυρίδωνας Μουρκόγιαννης, ο κ. Πέτρος Μπλέτας Πρόεδρος του εξαγωγικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και ο κ. Σωτήριος Ροϊνός υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Λακωνία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Λάκωνες επιχειρηματίες.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Τζανετέα τόνισε ότι τα έργα που πραγματοποιούνται και οι υποδομές που αναβαθμίζονται στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας έχουν σκοπό να δώσουν την ώθηση ώστε να καταφέρουμε να βγάλουμε την Λακωνία από την αφάνεια μέσα από την ανάπτυξη του τουρισμού και την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων. Ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρο Τατούλης δήλωσε ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και προς την επίτευξη του στόχου αυτού υλοποιούνται με μεθοδική δουλεία, αυτή τη στιγμή, σημαντικά έργα που δίνουν πνοή ανάπτυξης στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και τα μέλη της αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου ενημερώθηκαν και για τις ενέργειες της Περιφέρειας για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης.

Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Επιμελητηρίου Λακωνίας ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που είναι η οικονομική ανάπτυξη της Λακωνίας.


Οδός Εμπόρων