Vekrakos
Spartorama | Παναιγιάλειος - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 1 - 0

Παναιγιάλειος - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 1 - 0

Spartorama 25/02/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Παναιγιάλειος - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: 1 - 0
Γκολ από τα… αποδυτήρια πέτυχαν οι γηπεδούχοι με το Τζανουλίνο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, σουτάροντας έξω από την περιοχή (1’)
Οδός Εμπόρων

Με 1-0 νίκησε ο Παναιγιάλειος τη Σπάρτη σ/ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο όπου δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. 

Γκολ από τα… αποδυτήρια πέτυχαν οι γηπεδούχοι με το Τζανουλίνο να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, σουτάροντας έξω από την περιοχή (1’). Ο Παναιγιάλειος πήρε ψυχολογία, μετά από αυτό το γρήγορο τέρμα και απείλησε με Αγιούποφ και Σταματή, στο 9’ και στο 11’ αντίστοιχα. Στο 23’, ο Γιακουμής μπλόκαρε με δυσκολία το σουτ του Ζαφειράκη. Ο επιθετικός μονόλογος του Παναιγιαλείου συνεχιζόταν και ο Αγιούποφ, στο 34’, έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε και απομακρύνθηκε. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Γιακουμής απέκρουσε ένα ακόμα σουτ του Αγιούποφ. 

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη επικίνδυνη φάση έγινε για τη Σπάρτη, με Γουόρντεν και Ράντι, στο 49’. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν. Ωστόσο, στο 70’ οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» είχαν μια καλή στιγμή με το σουτ του Σταματή να μπλοκάρει ο γκολκίπερ Γιακουμής. 

Στο 78΄ έκανε το ντεμπούτο με τη φανέλα της Σπάρτης ο Σανδραβέλης.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Τζανουλίνος (1’) 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Πολινιάδης, Αγιούποφ (85’ Σμίλτος), Ζαφειράκης (91’ Γραμματίκας), Σκαρτσίλας, Σταματής

ΣΠΑΡΤΗ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος (50’ Φουρτάδο), Μπουζούκης, Τσιμότζι (78’ Σανδραβέλης), Ράντι, Ράνος (67’ Μουζακίτης), Γουόρντεν 

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)


Οδός Εμπόρων