Vekrakos
Spartorama | Πρόσκληση στις πασχαλινές εκδηλώσεις «Πάσχα στο χωριό των παραμυθιών», στη Βαμβακού Λακωνίας

Πρόσκληση στις πασχαλινές εκδηλώσεις «Πάσχα στο χωριό των παραμυθιών», στη Βαμβακού Λακωνίας

Spartorama 01/04/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Πρόσκληση στις πασχαλινές εκδηλώσεις «Πάσχα στο χωριό των παραμυθιών», στη Βαμβακού Λακωνίας
Από Μ. Σάββατο 7/4 έως Παρασκευή 17/4, 11:00 έως 18:00
Οδός Εμπόρων

Με συναξαρικά παραμύθια και την παράσταση Καραγκιόζη «Του φτωχού τ’ αρνί» από το θίασο σκιών «Τα Παραμύθια του Καραγκιόζη» αρχίζουν το Μεγάλο Σάββατο οι εκδηλώσεις της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού στη Βαμβακού Λακωνίας. Το πρόγραμμα αρχίζει από τις 11 το πρωί και θα συνεχίζεται κάθε μέρα μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Από την Κυριακή του Πάσχα αρχίζουν και παραμυθοξεναγήσεις σε όλη την έκταση του χωριού ενώ θα συνεχίζονται οι αφηγήσεις ελληνικών παραμυθιών και οι παραστάσεις Καραγκιόζη μέχρι την Τετάρτη 11 Απριλίου.

Το στέκι του Καραγκιόζη θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα μέχρι τις 8 το βράδυ και μικροί και μεγάλοι θα μυούνται στην τέχνη του θεάτρου σκιών.

Την Πέμπτη 12/4 και την Παρασκευή 13/4 θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο γραφής και αφήγησης παραμυθιού για παιδιά και ενήλικες από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα συνεχιστούν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Η Βαμβακού».

Οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του δήμου Σπάρτης και την υποστήριξη του Συνδέσμου Απανταχού Βαμβακιτών.

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις στο «χωριό των παραμυθιών» είναι δωρεάν.





  



Οδός Εμπόρων