Vekrakos
Spartorama | Διάλεξη: «Η Τεχνική της Αναπνοής και της Φωνής ως συντελεστής επιτυχούς επικοινωνίας και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης»

Διάλεξη: «Η Τεχνική της Αναπνοής και της Φωνής ως συντελεστής επιτυχούς επικοινωνίας και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης»

Spartorama 17/04/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Μουσική
Διάλεξη: «Η Τεχνική της Αναπνοής και της Φωνής ως συντελεστής επιτυχούς επικοινωνίας και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης»
Οργανώνει ο διακεκριμένος, Λάκωνας βαρύτονος, κος Λούης Μανίκας
Οδός Εμπόρων

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, οργανώνει εκδήλωση στην οποία ο διακεκριμένος, Λάκωνας βαρύτονος, κος Λούης Μανίκας θα δώσει διάλεξη με θέμα: 

«Η Τεχνική της Αναπνοής και της Φωνής ως συντελεστής επιτυχούς επικοινωνίας και εργαλείο μετάδοσης της γνώσης» 

Το περιεχόμενο της διάλεξης απευθύνεται, τόσο σε νεανικό κοινό, - σπουδαστές, εργαζόμενη νεολαία, υποψήφιους επαγγελματίες κ.ά.-, όσο και στο ώριμο, κοινωνικά και εργασιακά, κοινό.

Μετά την θεωρητική ανάπτυξη του Θέματος, θα ακολουθήσουν πρακτικά παραδείγματα και θα δοθούν διευκρινιστικές απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα, που θα τεθούν. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στις 7:00 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης).

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ελεύθερη για όλους.

Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται μετά από προσφορά του κου Λούη Μανίκα, στην αγαπημένη του πόλη της Σπάρτης, αφιλοκερδώς, έχοντας δεσμούς με την περιοχή μας και συγγενικούς με το Παρόρι. 

Για την συμμετοχή σας στην διάλεξη παρακαλώ ειδοποιήστε μας μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στο τηλέφωνο 27310 21192 ή στο email npp.sparti@gmail.com

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων 

Για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου  Σπάρτης

Η πρόεδρος
Γαλανοπούλου Γεωργία


Οδός Εμπόρων