Vekrakos
Spartorama | Σχολή Αγιογραφίας: Eτήσια Έκθεση των Σπουδαστών του Α΄και Β΄έτους 2017-2018

Σχολή Αγιογραφίας: Eτήσια Έκθεση των Σπουδαστών του Α΄και Β΄έτους 2017-2018

Spartorama 26/06/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία
Σχολή Αγιογραφίας: Eτήσια Έκθεση των Σπουδαστών του Α΄και Β΄έτους 2017-2018
Η έκθεση δίνει μεγάλη έμφαση στο σχέδιο αλλά και στα κατασκευαστικά υλικά των εικόνων χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές
Οδός Εμπόρων

Mε την παρουσία πλήθος κόσμου, όπως επίσης εκπρόσωποι των εκκλησιαστικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης των σπουδαστών του Α & Β έτους την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στα εργαστήρια της Σχολής υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης, Πρόεδρο της Σχολής κ. Ευστάθιο.


Ο Διευθυντής της Σχολής συνεχάρη τους σπουδαστές για τα τόσο σημαντικά έργα όπου δημιούργησαν σε μια νεοσύστατη σχολή όπως επίσης και για το κοινωνικό σκοπό της Σχολής μέσα στην κοινωνία. Έκανε λόγο για τα μελλοντικά σχέδια της Σχολής και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Ευστάθιο για την συνεχή βοήθεια του στις λειτουργικές ανάγκες της Σχολής, τα μέλη του Δ.Σ, τους δύο καθηγητές κ. Στυλιανό Γεωργαντώνη και κ. Βασίλειο Θεοδωρακάκο, την Γραμματεία Πρεσβυτέρα κ. Βασιλική Κοκκορού και τους ιερείς π. Συμεών, π. Γεώργιο και π. Αθανάσιο.

Στην συνέχεια παρουσίασε την δομή της έκθεσης δίνοντας μεγάλη έμφαση στο σχέδιο αλλά και στα κατασκευαστικά υλικά των εικόνων χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές.








  


Οδός Εμπόρων