Vekrakos
Spartorama | Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης: Έκθεση Φωτογραφίας «Στιγμές»

Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης: Έκθεση Φωτογραφίας «Στιγμές»

Spartorama 29/06/2018 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης: Έκθεση Φωτογραφίας «Στιγμές»
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Ιουλίου και ώρα 21:30
Οδός Εμπόρων

Από τις 3 έως τις 7 Ιουλίου η Λέσχη φωτογραφίας Σπάρτης διοργανώνει την μεγάλη, ετήσια ομαδική της έκθεση φωτογραφίας στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης με τίτλο «Στιγμές». 

34 μέλη της ΛΕ.ΦΩ.Σ. αποτυπώνουν σε 60 συνολικά φωτογραφίες μοναδικές στιγμές! Άλλοτε συναρπαστικές, άλλοτε καθημερινές, πάντα όμως μέσα από την ιδιαίτερη ματιά των μελών της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. 

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Ιουλίου και ώρα 21.30. Στα πλαίσια των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί ζωντανή jazz μουσική βραδιά. 

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 21.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση ζωντανό μουσικό αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από το σχήμα Primo Secondo. (Πιάνο και φωνή Ηλέκτρα Βλαχονικολού, κιθάρα και μπουζούκι Ιωάννης Κονιδιτσιώτης και ακορντεόν και φωνή Σαράντος Κουρτσούνης). 

Η έκθεση φωτογραφίας «Στιγμές» θα λειτουργεί καθημερινά από τις 20.00 έως τις 23.00 και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.


Οδός Εμπόρων