Vekrakos
Spartorama | Στο «Mystras Grand Palace Resort», η ετήσια ευχαριστήρια εκδήλωση της τοπικής Εκκλησίας για τους ομογενείς μας

Στο «Mystras Grand Palace Resort», η ετήσια ευχαριστήρια εκδήλωση της τοπικής Εκκλησίας για τους ομογενείς μας

Πηγή 10/08/2018 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Στο «Mystras Grand Palace Resort», η ετήσια ευχαριστήρια εκδήλωση της τοπικής Εκκλησίας για τους ομογενείς μας
Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους και για τους εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και σωματείων
Οδός Εμπόρων

Οι αγαπημένοι μας ομογενείς έχουν ανταποκριθεί με συγκινητική προθυμία στην κατά καιρούς έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της τοπικής Εκκλησίας να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσφορά τους στους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους αδελφούς μας. 

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης, η Ιερά Μητρόπολη μας προσκαλεί και φέτος όλους τους ομογενείς την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 στις 7.30 το απόγευμα, στο προσφάτως εγκαινιασμένο Mystras Grand Palace Resort, ιδιοκτησίας των καταξιωμένων συμπατριωτών μας Δημητρίου και Γεωργίας Καλοειδή, προκειμένου να τους προσφερθεί ένα κέρασμα και να ψυχαγωγηθούν με ευχάριστη μουσική. 

Η πρόσκληση ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους και για τους εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και σωματείων.

immspartis.gr


Οδός Εμπόρων