Vekrakos
Spartorama | Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «4ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» στην Κοκκινόραχη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «4ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» στην Κοκκινόραχη

Spartorama 24/07/2018 Εκτύπωση Εκδηλώσεις
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «4ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» στην Κοκκινόραχη
Συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων» διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το «Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» του, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, και το αποτέλεσμα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν την αγάπη και τη στήριξή τους στο σύλλογο τιμώντας μας με την παρουσία τους για ακόμη μια φορά. Η εκδήλωση αφορούσε το μουσικοχορευτικό αντάμωμα της Μακεδονίας και της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Το «4ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό» πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης, το οποίο αποτελεί αρωγό του πολιτισμού στον τόπο μας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν με άψογη εμφάνιση τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόρραχης και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Σπάρτης. Την εκδήλωση πλαισίωσε άριστα η ορχήστρα του Γιώργου Κωτσίνη.

Επίσης, παρευρέθησαν τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αρχιερατικός Επίτροπος Σπάρτης π. Συμεών Παπαγεωργίου, οι εφημέριοι Κλαδά και Μαγούλας, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος κ. Γεωργία Γαλανοπούλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σπάρτης κ. Σπυρίδων Μοιράγιας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης ευχαριστεί τους χορηγούς για την υποστήριξη στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, και συγκεκριμένα το κατάστημα «Πλαίσιο», το ξενοδοχείο Mystras Grand Palace Resort and Spa και την κάβα Cresendo-Κώστας Θεοδωρόπουλος. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τα Μ.Μ.Ε Λακωνίας για την προβολή της εκδήλωσής μας. Τέλος, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και με το ζεστό του χειροκρότημα μας έδωσε δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να προάγουμε την παράδοση και τον πολιτισμό.











  



Οδός Εμπόρων