Vekrakos
Spartorama | Football League: Πάει για 30 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο η σέντρα

Football League: Πάει για 30 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο η σέντρα

Πηγή 12/09/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Football League: Πάει για 30 Σεπτεμβρίου το νωρίτερο η σέντρα
Ανοικτό το ενδεχόμενο μετάθεση της σέντρας για τις 7 Οκτωβρίου
Οδός Εμπόρων

Για τις 30 Σεπτεμβρίου όπως όλα δείχνουν πάει η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League. Ανοικτό το ενδεχόμενο μετάθεση της σέντρας για τις 7 Οκτωβρίου.  

Στον αέρα συνεχίζει να βρίσκεται η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.  

Η διοργανώτρια αρχή προκειμένου να προχωρήσει στην κλήρωση του πρωταθλήματος βρίσκεται εν αναμονή τόσο της ΕΡΤ, όσο και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, καθώς το θέμα των τηλεοπτικών είναι ένα φλέγον ζήτημα. 

Ο Βασιλειάδης αναμένεται να διεθευτήσει το θέμα των τηλεοπτικών το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (18/9), ίσως και την προσεχή Παρασκευή (15/9) και όπως γίνεται αντιληπτό η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται στο ακουστικό της, για τα χρήματα που είναι να πάρουν οι ομάδες από το τηλεοπτικό συμβόλαιο,προκειμένου στην συνέχεια να οριστεί Δ.Σ. και στην συνέχεια να ακολουθήσει η κλήρωση. 

Με τα υπάρχοντα δεδομένα το σενάριο που έκανε λόγο για σέντρα στις 22 Σεπτεμβρίου φαίνεται να εγκαταλείπεται και σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά δεν αποκλείεται να μετατεθεί η σέντρα για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του τρέχοντος μήνα. 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο η σέντρα να πάει ακόμα πιο πίσω και πιο συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου είναι ανοικτό, ωστόσο δεν είναι το επικρατέστερο παρότι υπάρχουν αρκετοί που επιδιώκουν η σέντρα να πάει για τον Οκτώβριο.


Οδός Εμπόρων