Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/11394/

Spartorama - Print | Χρήστος Βαζέχα: «Χρειαζόμαστε δουλειά»

Χρήστος Βαζέχα: «Χρειαζόμαστε δουλειά»

Χρήστος Βαζέχα: «Χρειαζόμαστε δουλειά»
«Οι παίκτες 22 χρονών δεν είναι μικροί, για μένα είναι ολοκληρωμένοι επαγγελματίες. Θέλουν όμως χρόνο για να μάθουν και να καταλάβουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου...»
Οδός Εμπόρων

Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε πως η Σπάρτη θέλει ακόμα δουλειά, ενόψει του πρωταθλήματος. 

Αρκετή δουλειά έχει μπροστά της η Σπάρτη, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη για το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα. Ο Ελληνοπολωνός τεχνικός μίλησε στο sportcyclades.gr.

Για τον αποκλεισμό της ομάδας του: «Παίξαμε αρκετά καλά. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα και είμαστε όλοι μαζί ενάμιση μήνα. Χρειάζεται χρόνος για να εμφανιστεί η ομάδα καλύτερη. Πρέπει να πούμε ότι από τα δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Μετά το 1-0 είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, μπήκαμε στην περιοχή και είχαμε 2-3 ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Με αυτές τις ομάδες που παίζουν πολύ κλειστά στην άμυνα είναι πολύ δύσκολο να τη σπάσεις και να κάνεις ευκαιρίες. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν, αλλά δυστυχώς κάτι μας λείπει ακόμα. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά», ανέφερε αρχικά. 

Για τον αποκλεισμό, αλλά και το νεανικό ρόστερ: «Το Κύπελλο ήταν ένας στόχος, για να περάσουμε στους ομίλους. Δυστυχώς χάσαμε και πρέπει τώρα να σκεφτούμε τι θα κάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο. Οι παίκτες 22 χρονών δεν είναι μικροί, για μένα είναι ολοκληρωμένοι επαγγελματίες. Θέλουν όμως χρόνο για να μάθουν και να καταλάβουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου στον αγωνιστικό χώρο, για να έχουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια».

footballleaguenews.gr