Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/13807/

Spartorama - Print | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - ΝΠΣ Βόλος, 1 - 3

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - ΝΠΣ Βόλος, 1 - 3

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ - ΝΠΣ Βόλος, 1 - 3
Τσερνίσοφ: «Χρειαζόμαστε εμπειρία»
Οδός Εμπόρων

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση που θέλει η ομάδα του τον Ιανουάριο. Ο Αντρέι Τσερνίσοφ μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση που θέλει η ομάδα του τον Ιανουάριο.

Μεταγραφική ενίσχυση προανήγγειλε ενόψει Γενάρη ο προπονητής της Σπάρτης, Αντρέι Τσερνίσοφ, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Βόλο με σκορ 3-1. 

Στην έλλειψη εμπειρίας στάθηκε ο Αντρέι Τσερνίσοφ μετά την ήττα της Σπάρτης από τον Βόλο με 3-1, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να πάρει τον Γενάρη δύο με τρεις έμπειρους παίκτες που θα λειτουργήσουν ως δάσκαλοι. 

«Είναι πολύ δύσκολο για να μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι. Πριν τον αγώνα είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, με κάποιους παίκτες που μέχρι στιγμής έπαιζαν πολύ καλά. Κάποιοι παίκτες που μπήκαν στην ενδεκάδα, όπως ο Καλούσης, δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Κάποιοι άλλοι όπως ο Βλαχομήτρος έπρεπε να παίξουν σε άλλη θέση απ’ ότι συνήθως αγωνίζονται. Παρόλα αυτά ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε πρώτοι, μετά δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα εύκολο λάθος του τερματοφύλακα μας. Μέχρι στιγμής μας έχει βοηθήσει στα παιχνίδια μας, αλλά σήμερα έκανε ένα λάθος. 

Μετά βρεθήκαμε με έναν παίκτη παραπάνω. Αυτό έχει να κάνει με την εμπειρία. Μία ομάδα με εμπειρία μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της, αλλά δεν έχουμε εμπειρία επειδή έχουμε νεαρούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατά, βάλαμε τρεις παίκτες ως αλλαγή, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στο δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, ένας-δύο παίκτες έχασαν την συγκέντρωσή τους και εκεί ήταν που τελείωσε το παιχνίδι. 

Δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο για τους παίκτες μου. Αγωνίστηκαν σκληρά, έτρεξαν πολύ, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχει ένα πλεονέκτημα, αλλά ο αντίπαλος να το γυρίσει υπέρ του». 

Θα ζητήσετε ενίσχυση με έμπειρους παίκτες για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου; 

«Όταν έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές μπορείς να παίξεις τρία-τέσσερα παιχνίδια πολύ καλά και μετά να έχουν μία άσχημη απόδοση. Με τους εμπειρότερους ποδοσφαιριστές μπορείς για επτά με οκτώ αγωνιστικές να παίξεις σε καλή κατάσταση, να έχεις μία άσχημη απόδοση, αλλά να επιστρέψεις άμεσα στις καλές εμφανίσεις. Με τους νεαρούς είναι διαφορετικές οι συνθήκες. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. 

Όλοι στην ομάδα εργαζόμαστε, ώστε να βρούμε καινούργιους παίκτες που θα έρθουν τον χειμώνα για να μας βοηθήσουν. Είναι φυσιολογικό. Μπορεί να έχεις μία καλή ομάδα, αλλά να χρειάζεσαι καινούργιους παίκτες, όπως μία ομάδα που κερδίζει το Champions League και το καλοκαίρι κάνει μεταγραφές. Σίγουρα χρειαζόμαστε δύο τρεις παίκτες που να έχουν εμπειρία, να μπουν στο παιχνίδι, να έχουν καταλυτικό ρόλο και να καθοδηγήσουν τους συμπαίκτες τους. Να είναι σαν δάσκαλοι γι αυτούς. Να περιμένετε ενίσχυση της ομάδας». 

Όσον αφορά για το αν θα ήθελε να έχει αλλάξει κάτι, ο Τσερνίσοφ σχολίασε: 

«Ότι έγινε έγινε. Όταν κερδίζει η ομάδα λέμε ότι όλα έγιναν σωστά και βάλαμε τους σωστούς παίκτες. Όταν έχουμε χάσει πάντα σκεφτόμαστε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα».

footballleaguenews.gr