Vekrakos
Spartorama | Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Διοικητήριο

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Διοικητήριο

Spartorama 04/01/2019 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Διοικητήριο
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα ευχήθηκε ένα δημιουργικό έτος για τους Λάκωνες με υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή
Οδός Εμπόρων

Την 1η Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου της ΠΕ Λακωνίας. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι αρχές του τόπου και πολίτες που ευχήθηκαν στην Αντιπεριφερειάρχη και τα μέλη  του Περιφερειακού Συμβουλίου υγεία και επιτυχία στο έργο τους. Τα κάλαντα έψαλε η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα ευχήθηκε ένα δημιουργικό έτος για τους Λάκωνες με υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.  Η κα Τζανετέα κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που έφυγε δήλωσε ότι οι προσπάθειες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας ευοδώθηκαν, καθώς στη Λακωνία ολοκληρώθηκαν μεγάλα έργα πνοής, άλλα βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ήδη σχεδιάζουμε αδιάκοπα και τα επόμενα έργα, ώστε ο τόπος μας να βγει από την αφάνεια και να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και την ανάπτυξη. Η Αντιπεριφερειάρχης επισήμανε ότι η Λακωνία είναι πρώτη σε απορροφητικότητα κονδυλίων από το ΕΣΠΑ ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τη μελέτη του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης.  Τέλος η κα Τζανετέα δήλωσε ότι ευχή και στόχος όλων μας στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας είναι το 2019 να είναι χρονιά προκοπής, δημιουργίας και ανάπτυξης για τη Λακωνία και θα εργαστούμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.







  



Οδός Εμπόρων