Vekrakos
Spartorama | Θερμές ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην οικογένεια Ηλία και Ευαγγελίας Δούκα

Θερμές ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην οικογένεια Ηλία και Ευαγγελίας Δούκα

Πηγή 26/01/2019 Εκτύπωση Εκκλησία Κοινωνία
Θερμές ευχαριστίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην οικογένεια Ηλία και Ευαγγελίας Δούκα
Το ζεύγος έχει τιμηθεί ήδη με τον Μεγαλόσταυρο της Χιλιετηρίδος του Οσίου Νίκωνος μετά τιμητικού διπλώματος
Οδός Εμπόρων

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην οικογένεια Ηλία και Ευαγγελίας Δούκα, για την προσφορά δέκα χιλιάδων ΕΥΡΩ (10.000,00 €) προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου και ιδιαίτερα των Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων Μολάων ‘’η Αγία Παρασκευή’’ και Ελίκας ‘’ο Άγιος Χαράλαμπος’’.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στην οικογένεια  Δούκα, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και την φιλανθρωπική της διάθεση, αφού και στο παρελθόν έχει συνδράμει κατ’ επανάληψη το έργο της τοπικής Εκκλησίας. Εύχεται δε, ο Δωρεοδότης Θεός να χαρίζει σε κάθε μέλος της οικογένειας υγεία, χαρά και προκοπή.

Σημειώνεται ότι ο σεπτός Ποιμενάρχης μας από τον Αύγουστο του 2011, κατά την διάρκεια θρησκευτικής τελετής στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιέρακος, είχε τιμήσει τον καταγόμενο από τον Λαμπόκαμπο καταξιωμένο επιχειρηματία και οικογενειάρχη, κ. Ηλία Δούκα και τη σύζυγό του Ευαγγελία, με την ανώτατη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, τον Μεγαλόσταυρο της Χιλιετηρίδος του Οσίου Νίκωνος μετά τιμητικού διπλώματος, για την ανιδιοτελή προσφορά τους επί σειρά ετών στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και επειδή με δικά τους έξοδα ολοκληρώθηκε η πτέρυγα της εν λόγω Μονής, που κοσμεί την Ιερά Μητρόπολή μας.

immspartis.gr


Οδός Εμπόρων