Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/14014/

Spartorama - Print | Η αποστολή της Σπάρτης αναχώρησε για Θεσσαλονίκη χωρίς δελτία και εμφανίσεις!

Η αποστολή της Σπάρτης αναχώρησε για Θεσσαλονίκη χωρίς δελτία και εμφανίσεις!

Η αποστολή της Σπάρτης αναχώρησε για Θεσσαλονίκη χωρίς δελτία και εμφανίσεις!
Απόλλων Πόντου - ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, Κυριακή 27/1/2019 στις 15:00
Οδός Εμπόρων

Διοικητικά η Σπάρτη ανακοίνωσε την Παρασκευή (25/01) ότι γύρισε σελίδα, ωστόσο κάποιες παλιές εκκρεμότητες την κρατούν… πίσω. Το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε διαφωνία με τον νέο γενικό διευθυντή των Λακώνων Δημήτρη Νικόλαρο και τους γενικό αρχηγό Γιάννη Χατζάκο και φροντιστή Γιάννη Ζούμπουλα.

Οι δύο άνδρες ζητούσαν τα χρήματά τους, με τη νέα διοίκηση να μην αναγνωρίζει το χρέος και να τους παραπέμπει στους προηγούμενους. Οι Χατζάκος και Ζούμπουλας παραιτήθηκαν, ωστόσο προχώρησαν κι ένα βήμα παραπάνω.

Μέχρι να πληρωθούν, αρνήθηκαν να δώσουν τα δελτία των παικτών και τις επίσημες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα η αποστολή της Σπάρτης να αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (26/01) για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, χωρίς τα δελτία και τις εμφανίσεις. Οι διεργασίες για να ρυθμιστεί το θέμα και να μπορέσουν οι Σπαρτιάτες να αγωνιστούν κανονικά συνεχίζονται, με την ελπίδα να βρεθεί άμεσα λύση.

Στην αποστολή της Σπάρτης, την οποία συνοδεύει ο γυμναστής Παναγιώτης Αποστολάκος, συμμετέχουν οι:

Πάντος, Σταματόπουλος, Κοζάκης, Γκιάτας, Φραγκούλης, Βλαχομήτρος, Κολτσίδας, Καινούργιος, Ντούσκας, Καλούσης, Κωνσταντινόπουλος, Παυλής, Ζαχαριουδάκης, Τιεντσέ, Νάτσης και Αρώνης


footballleaguenews.gr