Vekrakos
Spartorama | Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου γνώρισε την ήττα στη Καλαμάτα με 3 - 1

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου γνώρισε την ήττα στη Καλαμάτα με 3 - 1

Spartorama 11/02/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός
Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου γνώρισε την ήττα στη Καλαμάτα με 3 - 1
Η Ένωση παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού
Οδός Εμπόρων

Η Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου αγωνίστηκε στη Καλαμάτα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Η Ένωση παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, χωρίς τους Ηλία Αναστασάκο, Γιώργο Αναστασάκο, Κοντογιάννη τον βραζιλιάνο Μπαρόνε και τον Γάλλο επιθετικό Γιάνικ Γιόμπουε.

Άτυχη στιγμή πολύ νωρίς για την Ένωση, μόλις στο 13ο λεπτό με την αναγκαστική αλλαγή του Λαμπρόπουλου. Μάλιστα και ο Πετζαρομάν έγινε αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους στο 67ο λεπτό.

Η Καλαμάτα επικράτησε με σκορ 3-1 με τον Μάρκοβιτς να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, στο 57ο και το 73ο λεπτό.

Στο 78ο λεπτό ο Πινδώνης πέτυχε το 3-0 με τον Σικαλόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

H Ένωση μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 6η θέση του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 26 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική, υποδέχεται τον Παναρκαδικό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης (45? λ.τρ. Φουάσης), Βοσκόπουλος, Aλιατίδης, Λαθύρης (84΄Κάρλος), Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης (31΄ λ.τρ. Μάρκοβιτς – 89? Ζελέκου), Μίνγκας, Χίλγκεν.

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (Μαντζούνης): Κραβαρίτης, Κοτσοβός (Αϊβαλιώτης), Λαμπρόπουλος (13? Ζαραφέτας – 80? Σιγαλός), Παναγιωτίδης, Εμέκα, Τζιόλας, Κωνσταντινίδης, Ρασσιάς, Σικαλόπουλος, Πετζαρομάν (67΄Πλατάνας), Μουλιάτος.


Οδός Εμπόρων