Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/15073/

Spartorama - Print | Tον τίτλο του «Ιconic Hotel» απέσπασε το Euphoria Retreat στα «Greek hotel of the year awards 2019»

Tον τίτλο του «Ιconic Hotel» απέσπασε το Euphoria Retreat στα «Greek hotel of the year awards 2019»

Tον τίτλο του «Ιconic Hotel» απέσπασε το Euphoria Retreat στα «Greek hotel of the year awards 2019»
«Το Euphoria Retreat που λειτουργεί σε 12μηνη βάση, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και προγράμματα ευεξίας και spa, που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως «όλον» (“holon”)...»
Οδός Εμπόρων

Το Euphoria Retreat διακρίθηκε με τον σημαντικότερο τίτλο του ‘Iconic Hotel of the Year’, από την κριτική επιτροπή των Greek Hotel of the Year Awards, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους τουριστικούς επιχειρηματίες και επαγγελματίες της ανάπτυξης και λειτουργίας ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος, αποτελεί χρονιά εκκίνησης για τα Greek Hotel of the Year Awards, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, σε μια λαμπρή τελετή απονομής που έλαβε χώρα στις 5 Φεβρουαρίου 2019, στο Μέγαρο Λυκιαρδοπούλου.

Το Euphoria Retreat, το πρώτο ολιστικό wellbeing destination spa στην Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες του στον Μυστρά το καλοκαίρι του 2018 και μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατάφερε να αποσπάσει δεκάδες ιδιαίτερα θετικές κριτικές και αξιολογήσεις τόσο από τους ίδιους τους επισκέπτες του, όσο και από τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα, όπως το Conde Nast Traveller, η Sunday Times, η Telegraph, το Forbes, κ.α.

Το Euphoria Retreat που λειτουργεί σε 12μηνη βάση, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και προγράμματα ευεξίας και spa, που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο ως «όλον» (“holon”) και έχουν στον πυρήνα τους το τρίπτυχο σώμα, ψυχή και πνεύμα, ενώ βασίζονται στο πάντρεμα της Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής και φιλοσοφίας.

Κάθε επισκέπτης απολαμβάνει προσωποποιημένη φροντίδα και καθοδήγηση από την ομάδα ειδικών, που αποτελείται από ιατρούς, διατροφολόγους, mentors, γυμναστές και εξειδικευμένους θεραπευτές. Οι επισκέπτες του Euphoria Retreat έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια πλούσια ποικιλία προγραμμάτων και θεραπειών, όπως προγράμματα απώλειας βάρους, detox, χαλάρωσης και ευεξίας, εκγύμνασης, yoga, αναζωογόνησης και ομορφιάς, αλλά και πνευματικής μεταμόρφωσης. Κάθε πρόγραμμα συνδυάζεται παράλληλα με εξατομικευμένα πλάνα ισορροπημένης διατροφής, βάσει των μεταβολικών αναγκών του κάθε επισκέπτη, ο οποίος απολαμβάνει τοπικά προϊόντα και τα πιο αγνά και θρεπτικά υλικά της Μεσογειακής κουζίνας.

Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη του Business Development & Marketing του Euphoria Retreat Μυρτώ Εφραίμογλου, ενώ η ιδιοκτήτρια και εμπνευστής του project, Μαρίνα Εφραίμογλου, ανέφερε: «Είναι τιμή μας να λαμβάνουμε τη σημαντικότερη διάκριση από μια ελληνική διοργάνωση, ήδη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Euphoria Retreat. Η μοναδικότητα και η ιδιαίτερη φιλοσοφία του, είναι εκείνες που το κάνουν να ξεχωρίζει και να μας κάνει όλους περήφανους που αποτελούμε αναπόσπαστο κομμάτι του. Σκοπός μας είναι, να μας γνωρίσει βαθύτερα η Ελληνική αγορά και να συστήσουμε στο κοινό της τις αξίες και τα προνόμια της ευεξίας και των εναλλακτικών θεραπειών, που έχουν άλλωστε τις βάσεις τους στην αρχαία Ελλάδα.»


Περισσότερες πληροφορίες για τη φιλοσοφία, τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Euphoria Retreat, μπορείτε να βρείτε εδώ: www.euphoriaretreat.com

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης, Tourism Marketing Account Director, Mindhaus, τηλ. 210 72 49 000, email: kt@mindhaus.gr