Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/15091/

Spartorama - Print | Τι απαντά ο Δημήτρης Νικόλαρος στις καταγγελίες του Μαρίνου Σατσιά

Τι απαντά ο Δημήτρης Νικόλαρος στις καταγγελίες του Μαρίνου Σατσιά

Τι απαντά ο Δημήτρης Νικόλαρος στις καταγγελίες του Μαρίνου Σατσιά
ον συμβούλεψα ως εξής: “Αφού δεν υπολογίζεις τον Ντούσκα, ας συμπεριληφθεί στην αποστολή (στη 18άδα) ο Κρασνίκι διότι έστω και για λίγα λεπτά εάν χρειαστεί, να βοηθήσει”
Οδός Εμπόρων

Λίγη ώρα μετά τις καταγγελίες του Μαρίνου Σατσιά ο γενικός διευθυντής της Σπάρτης, Δημήτρης έδωσε τη δική του απάντηση και πήρε θέση. Αναλυτικά ανέφερε: 

«Επειδή ο φίλαθλος κόσμος πρέπει να γνωρίζει τα γεγονότα, τονίζω ότι χθες το απόγευμα όπως επίσης και σήμερα το πρωί, είχα συζήτηση με τον προπονητή κ. Σατσιά. Του επεσήμανα ότι η ομάδα μας (επειδή ακόμη δεν γνωρίζει τους παίκτες και τις θέσεις που παίζουν) - πράγμα για το οποίο τον ενημέρωσε σχετικά και ο κ. Αποστολάκος - χρειαζόταν να αποκτήσει παίκτες και ειδικότερα σέντερ φορ, διότι η θέση του Νίκου Καινούργιου δεν είναι καθαρά σέντερ φορ. Για τον λόγο αυτό αποκτήσαμε πρό ολίγων ημερών τον Κρασνίκι, με την προϋπόθεση να βοηθήσει την ομάδα. Όπως άλλωστε έγινε και με τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες (Galvao, Tirard κλπ) οι οποίοι πέτυχαν και γκολ. 

Ρώτησα λοιπόν τον προπονητή: «Από την 18άδα που παίρνεις, τους υπολογίζεις όλους το ίδιο;». Ο προπονητή μου απάντησε ότι δεν υπολογίζει τον Ντούσκα. Τον συμβούλεψα ως εξής: «Αφού δεν υπολογίζεις τον Ντούσκα, ας συμπεριληφθεί στην αποστολή (στη 18άδα) ο Κρασνίκι διότι έστω και για λίγα λεπτά εάν χρειαστεί, να βοηθήσει». Πού είναι το κακό σε αυτό; Υπάρχει κάτι μεμπτό; Δεν τον φέραμε να παίξει την επόμενη αγωνιστική σεζόν. 

Όλοι μας θέλουμε το καλό της ομάδας και φυσικά δεν έχουμε κάποιο άλλο σκοπό, όπως και σε αυτή την περίπτωση. Όσο γι αυτά που είπε, ανέφερε τον κ Αναστασάκο τον εξέθεσε χωρίς λόγο, γιατί δεν ήταν μπροστά στην συζήτηση. Τα γεγονότα έγιναν όπως ακριβώς προανέφερα».