Vekrakos
Spartorama | Η ετήσια γενική συνέλευση του Μουσικού Συλλόγου «Φίλοι της μουσικής – Η Ταϋγέτη»

Η ετήσια γενική συνέλευση του Μουσικού Συλλόγου «Φίλοι της μουσικής – Η Ταϋγέτη»

Spartorama 19/02/2019 Εκτύπωση Κοινωνία
Η ετήσια γενική συνέλευση του Μουσικού Συλλόγου «Φίλοι της μουσικής – Η Ταϋγέτη»
Δείτε το νέο Δ.Σ. που εξελέγη
Οδός Εμπόρων

Ο μουσικός σύλλογος «Φίλοι της μουσικής – Η Ταϋγέτη», στις 11 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ., κάλεσε τα μέλη του για την καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση και για την  κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα  προγραμματισμένα θέματα ήταν:

  • Απολογισμός πεπραγμένων του έτους 2018 και αναφορά στο μελλοντικό πρόγραμμα  εκδηλώσεων   του 2019. Ο πρόεδρος κ. Κων/νος  Κοτσώνης αναφέρθηκε λεπτομερώς στην πλούσια και  επιτυχημένη δράση του συλλόγου, που τόνωσε  την πολιτιστική ζωή  της Σπάρτης τόσον κατά το προηγούμενο έτος 2018 όσο και το τωρινό αφού προβλέπεται ένα πυκνό πρόγραμμα εκδηλώσεων  εντός και εκτός νομού.
  • Οικονομικός απολογισμός από την ταμία του συλλόγου κ. Ευαγγελία Παπαστάθη για το προηγούμενο  έτος 2018 και προϋπολογισμός για το έτος 2019.
  • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ευλογία αυτής από τον εφημέριο του ναού του Οσίου Νίκωνος κ. Κων/νου Σκαλτσά.
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. όπως ορίζεται από το καταστατικό του συλλόγου, ανά διετία.

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του συλλόγου με απόλυτη επιτυχία.

Τα παλαιά μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και από νωρίς γέμισαν την αίθουσα  πιστοποιώντας με την παρουσία τους την τόνωση και ενίσχυση του συλλόγου της «Ταϋγέτης». Το ενθαρρυντικό είναι ότι ο πολυπληθής αριθμός των παλαιών μελών αυξήθηκε  με την προσθήκη και εγγραφή νέων μελών τόσο σε αριθμό όσο και σε ηλικία. Γεγονός  που δείχνει  την έντονη δραστηριοποίηση του συλλόγου.

Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μαέστρος κ. Φωτεινή Δημάκου-Σακκέτα, ο πρόεδρος κ. Κοτσώνης  και  τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχτηκαν τον κόσμο στην ζεστή, φιλόξενη και κομψά διακοσμημένη αίθουσα με ευχάριστη διάθεση, με γλυκίσματα, καφεδάκι  και νόστιμη  πρωτοχρονιάτικη  πίτα  από  το αρτοποιείο του κ. Νικ. Μάζη (μέλος του συλλόγου). Όλοι οι παρευρισκόμενοι  συνόδευσαν με ψαλμωδίες τον εφημέριο κατά  την ευλογία της πίτας δημιουργώντας  μία οικεία και  κατανυκτική ατμόσφαιρα. Το νόμισμα έτυχε η κ. Κατερίνα Μπουγάδη, μέλος  του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. το οποίο αντιστοιχούσε σε μία ηλεκτρική μικροσυσκευή.

Την γενική συνέλευση τίμησαν, ως μέλη του συλλόγου, η Αντ/ρχης κ. Ντία Τζανετέα, η υποψήφια Δήμαρχος Σπάρτης κ. Αναστασία Κανελλοπούλου  και πλήθος παλαιών και νέων μελών καθώς επίσης  και όλα  τα μέλη της τετράφωνης  μικτής  χορωδίας και τα μέλη της μαντολινάτας  του συλλόγου.

Από τις αρχαιρεσίες εξελέγη νέο Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

  1. Πρόεδρος : κ. Κων/νος  Κοτσώνης
  2. Αντιπρόεδρος : κ. Γαρυφαλλιά Γεωργακοπούλου-Μπόνου
  3. Γ. Γραμματέας : κ. Δήμητρα  Ζαβάκου
  4. Ταμίας : κ. Ευαγγελία  Παπαστάθη
  5. Δημ. Σχέσεων : κ. Κατέρινα  Μπουγάδη
  6. Έφορος Τάξης : κ. Μαρία  Κολλυβήρα


Οδός Εμπόρων